Home Campanii in desfasurare VREAU SĂ AJUT Adrian are malformații la inimă și ficat și are nevoie de ajutorul...

Adrian are malformații la inimă și ficat și are nevoie de ajutorul nostru

Mama: Ce te doare?
Adrian: Inima și burta.
Mama: Ce vrei să te faci când o să fii mare ?
Adrian: Medic.

Este dorința unui copil de doar patru ani care a înțeles că viața lui stă în mâna medicilor. Și, pentru Adi, doctorii sunt supereroi. Fiecare zi a lui Adrian se măsoară în numărul de pastile pe care le ia. Sunt 24!
Băiețelul trăiește zilnic cu dureri și i se întâmplă mult prea des să vadă cum ceilalți copii se bucură de dulciuri pe care el nu are voie să le guste.

Adrian s-a născut cu malformații grave la inimă și ficat. Durerile și investigațiile medicale făcute de când avea patru luni l-au transformat pe Adi în cel mai tăcut și mai cuminte copil. Aproape că îi este frică să vorbească cu voce tare. Ochii lui iți spun, însă, că își doreste să se facă bine. Prima șansă a primit-o, deja, de la o echipă medicală condusă de chirurgul pediatru Mircea Cotul, unul dintre cei mai mari și mai calzi medici cardiologi pediatri din România.

Costurile intervenției chirurgicale sunt, însa, prea mari pentru familia lui Adrian așa că acum, mama pustiului ne roagă doar să o ajutam să poată acoperi nevoile financiare pe care le are.

Mama lui ne-a povestit ca are momente când se trezeste din somn și are impresia că puiul ei nu mai respiră. Spaima pe care o simte atunci nu poate fi explicată în cuvinte.

Dacă vă doriți să schimbați destinul unui copil care n-are nicio vină că a fost lovit de o astfel de afecțiune, puteți dona doi euro prin SMS la numarul 8848. Prin această donatie, alimentati fondul de solidaritate al Campaniei „Vreau sa ajut”, din care vom acoperi nevoile medicale ale lui Adrian dar si pe ale altor copii.

De asemenea, puteți contribui la binele unui copil printr-o donație în conturile Fundației Mereu Aproape, cu mențiunea „Adrian Borcoman”.

în lei: RO 05 BRDE 450 SV 0729 533 4500,
deschise la BRD GSG SMCC, cod SWIFT BRDEROBU>