Home VREAU SĂ AJUT Cazuri Alexandru ne cere ajutorul pentru a învinge cancerul osos și pentru a...

Alexandru ne cere ajutorul pentru a învinge cancerul osos și pentru a trăi

La o vârstă la care cea mai mare grijă a copiilor este media generală de la școală, Alexandru trece prin clipe cumplite. În toamna anului trecut, băitul a început să simtă dureri la unul dintre umeri, însă prima lui reacție a fost să le ignore, doar se întâmpla des să se mai aleagă cu câte o întindere banală după ora de sport. Însă durerile creșteau și, odată cu ele, și îngrijorarea mamei, care l-a dus în cele din urmă la un medic ortoped, unde li s-a dat o veste înfiorătoare după radiografie: o tumoră crescuse încet și rapid în corpul băiatului. Cauza? Cancer osos.

Încă mai închid ochii și zic că visez, că nu e adevărat.” Cu durerea permanentă în privire și în voce pe care numai un părinte o poate simți atunci când își vede puiul cu o suferință atât de mare, mama lui Alexandru ne-a povestit că a renunțat la serviciu ca să fie alaturi de copilul el in fiecare moment. Și ea, și bunica lui au stat cu el în spital de cand a început tratamentul. Trăiesc împreună drama îngrozitoare peste care încearcă să treacă.

Când ajungi într-o situație ca aceasta, viața ți se îngreunează”, spune Alexandru care, în timp ce colegii lui se pregătesc pentru admiterea la liceu, este deja la a patra cură cu citostatice.

Ca să se facă bine, Alexandru mai are de trecut niște etape grele. Pe 21 februarie este așteptat la Viena unde va face consultația de dinaintea operației la umăr. Intervenția va fi tot în Austria și, până atunci, el și părinții săi luptă cu toate puterile lor să strângă banii de care au nevoie.

Îi mulțumesc fiecăruia care vrea să facă ceva și chiar se implică”, spune Alex, adolescentul care își dorește cu tot sufletul să se fac bine și să-și poată continua școala la liceul „Sf. Sava” din București.

Puteți dona doi euro prin SMS la numarul 8848. Prin această donație, alimentați fondul de solidaritate al Campaniei “Vreau să ajut” din care vom acoperi nevoile medicale ale lui Alex dar și ale altor copii.

*Suma alocată cauzei este de 2 Euro. Nu se percepe TVA pentru donațiile de pe abonament. În reţelele Telekom Romania Mobile şi Orange, pentru cartelele preplătite, TVA-ul a fost reţinut la achiziţionarea creditului.

CUM POŢI AJUTA

Un SMS de 2 EURO la numărul 8848 ar putea fi sfârșitul suferinței lui Alexandru.

Nu se percepe TVA pentru donaţiile de pe abonament.

Pentru donaţiile de pe cartele preplătite, în reţeaua Vodafone utilizatorii nu plătesc TVA.

De asemenea, puteţi dona prin Telekom România, telefonie fixă, formând: 0 900 900 301– 10 euro/apel; 0 900 900 303 – 3 euro/apel; 0 900 900 305 – 5 euro/apel *Nu se percepe TVA.

Prin PayPal

Sau direct, în conturile Fundaţiei Mereu Aproape, cu menţiunea “Alexandru Mihai”.

în lei: RO 05 BRDE 450 SV 0729 533 4500

deschise la BRD GSG SMCC, cod SWIFT BRDEROBU