Home Campanii in desfasurare Am leucemie și am nevoie de bani pentru continuarea tratamentului

Am leucemie și am nevoie de bani pentru continuarea tratamentului

868

Răzvan s-a născut în Alexandria, și-a bucurat părinții cu apariția lui, iar veselia jocurilor luminau casa în fiecare zi. Răzvan era un copil normal, însă lucrurile au început să se dezechilibreze când acesta avea doi ani și patru luni, iar băiatului i-au apărut din ce în ce mai multe vânătăi pe corpul lui firav.

Mai apoi, lucrurile s-au agravat, băiatului îi apăreau afte în gură și avea febră din ce în ce mai mare.
Copilul a fost dus de urgență la spitalul din Alexandria, de unde a fost trimis la Fundeni cu diagnosticul de leucemie. Răzvan a împlinit trei ani în spital, a învățat primele cuvinte tot acolo și s-a obișnuit să-și accepte pătuțul de spital ca pe locul lui de joacă, atât căt poate însemna joaca pentru un copil care stă internat un an întreg.

Băiatul nu a mers la grădiniță niciodată, însă a mers încontinuu la tratamentul cu citostatice la Fundeni, pe care l-a urmat ambulatoriu.

Micuțul este într-o stare stabilă acum, iar luna viitoare tratamentul cu citostatice va lua sfârșit, însă va fi ținut sub observație încă doi ani pentru că există un risc mare de recidivă.
Cheltuielile familiei pentru tratamentul copilului depășesc 2500 de lei pe lună, ceea ce este peste puterea financiară a părinților. Au nevoie de ajutor pentru medicamente și pentru alte produse necesare tratamentului (comprese, pansamente).

Dacă doriți, îl puteți ajuta pe Răzvan cu orice donație prin PayPal.

Sau direct, în conturile Fundaţiei Mereu Aproape, cu menţiunea “Razvan Stanciu”.

în lei: RO 05 BRDE 450 SV 0729 533 4500

deschise la BRD GSG SMCC, cod SWIFT BRDEROBU