Home Actiuni Am oferit un plus de siguranță cu ajutorul Bebetex

Am oferit un plus de siguranță cu ajutorul Bebetex

531

Printre noi, avem oameni care aduc un prilej de mândrie țării noastre prin pozițiile pe care le ocupă pe podiumuri în diverse competiții. Însă, de cealaltă parte, sunt și clasamentele sumbre în care suntem prezenți. România este prima țară din Uniunea Eropeană la numărul morților în accidente rutiere.
Din păcate, aceste tragedii transformă în victime copiii ai căror părinți nu respectă normele pentru transportarea celor mici și nu știu, sau nu vor să știe, cât de de importante sunt scaunele de mașină pentru copii.

Acum patru luni, un accident de mașină a cutremurat țara. O mamă și copilul ei de nici doi ai au murit, cel mic fiind găsit cu tot cu scaun, lângă mașină. S-a demonstrat atunci că scaunul de mașină pentru cel mic nu fusese prins în sistemul isofix și fusese poziționat greșit.

scaunsite3

În luna martie a acestui an am început acțiunea „Copil mic, siguranță mare”, prin care am oferit 60 de scaune pentru copii. Însă, pentru că știm că schimbările mari necesită perseverență și acțiuni repetate, nu ne-am oprit numai acolo și în perioada 3- 8 mai, cu sprijinul Bebetex, am donat alte 114 de scaune auto pentru copil.

scaunsite4

Grădinițele care au beneficiat de ajutorul nostru au fost: grădinița numărul 187, din sectorul 3, numărul 272 din sectorul 6, grădinița numărul 222, din sectorul 1 și grădinița „Dumbrava minunată”. Copiii au fost încântați să primească scaune colorate, cu personajele lor preferate din desene animate, dar s-au bucurat și de confort, imediat ce s-au așezat.

18342071_1052279578207498_3228516718431214646_n-horz

Prin această acțiune părinții au aflat că siguranța celui mic este extrem de importantă, că numai prin respectarea normelor de transport ale copilului pot proteja viața puiului lor în cazul unui accident și că nimic nu merită o investiție mai mare decât protecția copilului.

scaunsite6-horz

De această dată, cu ajutorul Bebetex, noi le-am oferit acestor părinți scaunele auto pentru copil în dar, primind în schimb în schmb bucuria copiilor, mulțumirile celor mari și, mai presus, informarea altor părinți în legătură cu importanța folosirii scaunului auto pentru copii.

scaunsitecolaj-horz