Home VREAU SĂ AJUT Cazuri Ana Maria Bodolan isi doreste cu disperare sa poata merge!

Ana Maria Bodolan isi doreste cu disperare sa poata merge!

Ana Maria are doar trei ani şi isi petrece de copilăria târându-se pe genunchi. Fragilă şi preţioasă ca un bibelou de porţelan, Anamaria Bodolan, din Rugineşti priveşte cu ochi mari şi trişti spre ceilalţi copii de pe uliţă alături de care nu poate să alerge. Osişoarele trupului ei se pot fractura în orice secundă, chiar şi atunci când stă în pat şi face un gest mai brusc sau se răsuceşte să prindă vreo jucărie. S-a nascut cu aceasta suferinta. Oasele ei mici au inceput sa se “sparga” chiar din primele luni de viata. Asa pur si simplu. Urmau ore in sir de plans si dureri ingrozitoare pe care micuta trebuia sa le infrunte.

Au inceput drumurile dese la spital. Aici medicii o bagau in operatie de fiecare data. Nu aveau altceva ce sa faca. Apoi piciorusele fetitei erau puse in ghips. Ghips cu care statea cateva luni. Istoria se repeta foarte des. Ana Maria nici nu apuca sa isi revina si din nou oasele ei cedau. La orice fel de miscare, cat de mica ar fi ea.

A ajuns pana in momentul de fata la 8 fracturi…la nici trei anisori pe care ii are. Un singur tratament dur si foarte costisitor pe care il aduc din Statele Unite il face pentru a ii mai intari un pic oasele fragile. Trei zile pe saptamana in care fetita sta cu branula in spital.

Ochii ei mari si tristi privesc ca un om mare dar inca nu inteleg de ea nu poate fi ca sora ei, ca mama ei, de ce nu poate sa mearga, sa se joace sau sa alerge ca oricare alt copil de varsta ei. Intreaba zi de zi aceste lurcruri cu speranta ca intr-o zi va primi alt raspuns si acela ca de maine viata ei se va schimba si va invata sa mearga nu sa se tarasca pe jos.

Pentru Ana Maria exista o singura sansa. Implantarea a 4 tije telecopice ce vor inlocui oasele ei mult prea fragile.

Insa fiecare tija costa 4 mii de euro. Parintii Anei nu au aceasta suma si nici o vor putea strange vreodata. Sunt oameni simpli de la tara. Singurul care munceste este tatal. Din salariul mimin pe economie nu au cum sa stranga aceasta suma.

Noi putem face minunea sa se intample. Cu totii. Fie prin SMS la numarul 8848 fie direct in conturile fundatiei “Mereu Aproape” cu mentiunea “ Ana Maria Bodolan.

Salvam un copil. Atat.

Toata pretuirea si recunostinta noastra:

–       Voua, romanilor de pretutindeni! Voua OAMENILOR cu un suflet cat CERUL!

Dana Grecu (Antena 3), Ingerul Anei Maria, in campania VREAU SA AJUT!

SCHIMBA O VIATA.

2 euro, 10 lei. Sms simplu, fara text.

Pentru SMS, suma alocata cauzei este de 2 Euro.

Nu se percepe TVA pentru donatiile de pe abonament.

In retelele Cosmote si Orange, pentru cartelele preplatite, TVA-ul a fost retinut la achizitionarea creditului.

Pentru donatiile de pe cartele preplatite, in reteaua Vodafone utilizatorii nu platesc TVA.

Sa nu oferiti cei doi euro altfel decat cu speranta si cu bucurie! Cu compasiune, adica cu iubire!

Ana Maria va este recunoscatoare pentru cei 2 Euro donati prin sms trimis la 8848 (numere gratuite) in retelele VODAFONE, ORANGE SI COSMOTE. Va multumim ca sunteti alalturi de noi in Campania aceasta, fara VOI n-am fi putut fi aici, pe frontul acesta de linia intii, fara VOI acesti COPII poate ca nu ar avea nici o sansa sa mearga mai departe, in VIATA!

De asemenea, puteti dona (Ianis va multumeste si pentru acest gest minunat) prin Romtelecom, formand :

0 900 900 301- 10 euro/apel
0 900 900 303 – 3 euro/apel
0 900 900 305 – 5 euro/apel
*Nu se percepe TVA.

Prin PayPal (pentru romanii din strainatate). Mentionati numele copilului.

Sau direct, in contul Fundatiei Mereu Aproape, cu mentiunea “Ana Maria Bodolan”

în lei: RO 05 BRDE 450 SV 0729 533 4500,
deschise la BRD GSG SMCC, cod SWIFT BRDEROBU