Home Campanii in desfasurare Schimbă o viață Andrei are nevoie de noi pentru a putea merge la școală și...

Andrei are nevoie de noi pentru a putea merge la școală și la cursurile de canto

„Dacă nu erau copiii, eu nu aveam pentru ce să mai lupt!”

Ne spune Lenuța, o femeie cu care desi destinul nu a fost deloc blând, s-a dedicat în totalitate celor doi băieți ai ei.

Cancerul mamar a lăsat-o mutilată pe viață, cu un sân extirpat și cu oasele, coloana vertebrală și dinții puternic afectați de chimio și de radio terapie. Iar ca și cum toate acestea nu ar fi fost îndeajuns pentru un suflet, soțul a părăsit-o în momentul în care avea cea mai mare nevoie de un sprijin. Sunt puține femeile care ar fi putut suporta atâtea lovituri, însă Lenuța și-a găsit toată puterea în cei doi băieți ai ei.

Andrei e în clasa a treia, este un copil bun, conștiincios și a încheiat fiecare an școlar premiant. În plus, este foarte talentat și pasionat de folclor, merge și la o școală de canto popular, unde se poate bucura de hobby-ul lui. Mihai, fratele mai mare, este la o școală profesională, unde primește o bursă care îl ajută să-și plătească abonamentul de transport. Aceasta este cea mai mare cheltuiala a lor, pentru că toți trei depind de naveta pentru care trebuie să plătească 7 lei doar pe un drum. O sumă enormă atunci când se întrețin doar din 400 de lei, pensia pe caz de boală a mamei.

stan1-horz

Au mare nevoie de un sprijin financiar pentru ca Andrei să poată merge în continuare la școală și la cursurile de canto, Mihai la liceu, iar mama la consult.
Cei care vor să sprijine această familie atât de greu încercată, sunt rugați să doneze în contul „Schimbă o viață”, cu mențiunea „Andrei Stan” – RO63BRDE450SV57339384500, deschis la BRD, GSG, SMCC.