Home Stiri Are doar cinci ani, însă a trecut deja prin două operații pe...

Are doar cinci ani, însă a trecut deja prin două operații pe creier, iar a treia este programată în martie. Mulțumim că sunteți alături de Mario!

711

Acum trei ani, Mario a fost operat în România pentru tumoare cerebrală, dar din păcate problema lui de sănătate persistă. Cu sprijinul oamenilor care au donat la Fundația Mereu Aproape, Mario a plecat în Germania pentru o altă intervenție chirurgicală. A suferit până acum două intervenții pe creier, iar când starea lui părea că este din ce în ce mai bună, un RMN arată că tumoarea lui Mario a recidivat, de această dată în spatele ochiului și nasului. Medicii germani îl așteaptă pe puștiul de cinci ani la începutul lunii următoare și au garantat familiei că, după operație, Mario va fi bine. Este deja a treia operație pentru micuț, iar pentru aceasta îi mulțumim firmei Multiprod Energo pentru contribuția financiară și pentru ajutorul pe care i le-au oferit lui Mario.

mpe-page-001

Multiprod Energo, cu sediul în Buzău, execută rețele electrice de joasă, medie și înaltă tensiune. Din 1993, de când au apărut pe piață, participă cu succes la numeroase licitații privind lucrările de instalații electrice și au consolidat pozitia de lider a companiei în mai multe județe din România (Buzău, Ilfov, Constanța, Ialomița etc.) În plus, aceștia execute lucrări de construcții civile și industrial și oferă post garanție pentru lucrările executate.