Home Actiuni ART from heART pentru Cosmin Rădulescu

ART from heART pentru Cosmin Rădulescu

2097

Finala evenimentului ART from HeART a avut loc sâmbătă în Club Maxx. Proiectul “ART from heART” a luat naștere din dorința unor adolescenți, mai precis a Clubului Elevilor ALDE, de a încuraja viitori artiști și de a le oferi șansa de a se prezenta în fața unui public și a unui juriu calificat. De asemenea, o altă dorință a organizatorilor a fost aceea ca banii strânși din acest spectacol să meargă la unul dintre cazurile campaniei noastre ”Vreau să ajut”. Cosmin Rădulescu este copilul care primește bănuții (1000 de euro) pentru o intervenție chirurgicală complicată. El s-a născut cu o malformație cardiacă și a avut nevoie de mai multe operații.

A fost o seară cu vedete de excepție, muzică bună și foarte multă distracție, totul pentru o cauză nobilă și pentru construirea unui viitor pentru cei care își doresc o carieră în muzică.

Câștigătorii sunt
1. Miruna Popescu
2. Yasemin Koc
3. El Camino (Luca Stefu + Ștefan Rădulescu)
Premiul special a fost ales de către public, Eliza Chifu fiind câștigătoarea premiului de popuaritate!

Eveniment a fost realizat de Clubul Elevilor – ALDE, in parteneriat cu Recon MusicScreenart și Fundația Mereu Aproape!