Home Campanii in desfasurare Cu ajutorul nostru, Annes se poate face bine!

Cu ajutorul nostru, Annes se poate face bine!

În noiembrie 2014, Annes, o fetiță de numai zece ani, le spunea părinților ei că o doare spatele, că ghiozdanul a devenit prea greu și că obosește.

Începând de atunci, totul s-a întâmplat rapid, cu o rapiditate cum numai o boală cumplită poate răpune trupul firav al unei copile. În câteva zile, biopsia a scos la iveală diagnosticul înfiorător: leucemie acută limfoblastică.

Din acel moment, universul plin de culoare al copilăriei ei a căpătat numai nuanțe de gri și s-a limitat între pereții camerei de spital. Din ianuarie 2015, fetița a fost supusă unui tratament la spitalul Fundeni, însă starea ei devenea din ce în ce mai gravă.

Singura ei șansă să se facă bine a fost tratamentul în Regensburg, Germania, pe care îl urmează din martie 2016 și care le-a readus părinților speranța că nu-și vor pierde puiul. Organismul lui Annes răspunde pozitiv la tratamentul oferit de medicii germani, iar veselia și optimisul copilăriei își recapătă sclipirea.

Însă, aceste investigații vitale pentru ea sunt și extrem de costisitoare. Suma de care are nevoie pe lună fiind în jur de 3000 de euro, iar pentru ca Annes să poată câștiga lupta cu boala, are nevoie să rămână în Germania cel puțin încă un an.

Fetița are acum 12 ani, iar, având în vedere starea ei bună din prezent, medicii spun că există șanse mari ca boala să nu mai evolueze și Annes să-și recapete visurile și copilăria. Dacă și noi vom fi alături de ea, micuța se poate face bine!

Annes i-a spus mamei ei că-şi vrea copilăria înapoi şi că un se va opri până nu câştigă bătălia cu boala. Nu mai vrea ca visele ei să aştepte. Îşi doreşte să devină medic pediatru, să vindece copiii bolnavi, copii ce suferă cum suferă şi ea acum.