La trei ani, o fetiță veselă și jucăușă duce cu ea boli grave care îi fură din copilarie. S-a născut fără piciorul drept, cu un singur rinichi iar coloana vertebrală îi este deformată și continuă să se deformeze. Dincolo de aceste grave probleme medicale, Ana este un copil vesel și pus pe joacă. Coloana trebuie operată de urgență, iar intervenția chirurgicală o poate face în Franța.
Micuța s-a obișnuit să meargă târâș. O doare spatele și organele interne peste care apasă coloana deformată. În ciuda acestor necazuri, fetița râde, vorbește și se joacă. Este bucuria familiei ei, care nu a încetat să caute soluții medicale. Ana vrea să meargă normal chiar dacă lucrul acesta depinde de o proteză de picior și de o operație grea pe coloană. Este așteptată la un spital din Paris, imediat ce părinții vor face rost de bani.
                         ,,Ana este îngerul nostru ne dă putere, dragoste, ne încurajează” spune mama sa.
Puteți dona doi euro prin SMS la numarul 8848. Prin această donație, alimentați fondul de solidaritate al Campaniei “Vreau să ajut” din care vom acoperi nevoile medicale ale Anei dar și ale altor copii.
*Suma alocată cauzei este de 2 Euro. Nu se percepe TVA pentru donațiile de pe abonament. În reţelele Telekom Romania Mobile şi Orange, pentru cartelele preplătite, TVA-ul a fost reţinut la achiziţionarea creditului.

CUM POŢI AJUTA
Un SMS de 2 EURO la numărul 8848 ar putea fi sfârșitul suferinței Anei.
Nu se percepe TVA pentru donaţiile de pe abonament.
Pentru donaţiile de pe cartele preplătite, în reţeaua Vodafone utilizatorii nu plătesc TVA.
De asemenea, puteţi dona prin Telekom România, telefonie fixă, formând: 0 900 900 301– 10 euro/apel; 0 900 900 303 – 3 euro/apel; 0 900 900 305 – 5 euro/apel *Nu se percepe TVA.
Prin PayPal
Sau direct, în conturile Fundaţiei Mereu Aproape, cu menţiunea “Ana Rut”.
în lei: RO 05 BRDE 450 SV 0729 533 4500
deschise la BRD GSG SMCC, cod SWIFT BRDEROBU