Home Campanii in desfasurare Schimbă o viață De Ziua Fericirii am bucurat 30 de copii din campania Schimbă o...

De Ziua Fericirii am bucurat 30 de copii din campania Schimbă o viață!

De Ziua Fericirii le-am oferit câteva ore bune de distracție copiilor din campania ”Schimbă o viață”. 30 de copii s-au bucurat de unul dintre cele mai frumoase locuri de joacă din țară și s-au dat în tobogane, trambuline, carusele, trenulețe, pe pârtia de schi artificială, au făcut alpinism de interior.

În orele petrecute acolo au fost plini de energie și au zâmbit în permanență pentru că nu au mai avut niciodată posibilitatea să meargă într-un asemenea loc. Ne bucurăm enorm că am putut face acest lucru pentru ei, deoarece sunt niște copii minunați! Le mulțumim din tot sufletul și voluntarilor noștri care au fost acolo, alături de ei, și ne-au ajutat ca totul să iasă perfect: Andreea, Corina, Cristiana și Teodora.

Gabi Popescu, prietena noastră din Anglia, a venit și ea să-i cunoască pe copilașii pe care i-a susținut de mai multe ori cu donații. A fost într-adevăr cel mai frumos mod în care puteam sărbători Ziua Fericirii!

Mulțumim și trupei AnaDance care a susținut un spectacol de dans de o oră și jumătate pentru cei mici!

”Este foarte frumos! Mă simt foarte fericită!” ne-a spus Denisa într-o pauză scurtă :)

Divertiland Playland este locul unde cei mici s-au bucurat de toate aceste momente. Este primul parc de distracții indoor din capitală și cel mai mare parc de distracții acoperit din România.