Home Campanii in desfasurare Schimbă o viață DHS Eurosport a dăruit copiilor din Vlăsceni biciclete care să le ușureze...

DHS Eurosport a dăruit copiilor din Vlăsceni biciclete care să le ușureze drumul spre școala din satul vecin

Copiii din Vlăsceni, județul Dâmbovița, nu fac doar efortul de a se trezi dimineața pentru a ajunge la școală. Ei sunt nevoiți să meargă trei km pe jos din satul lor înspre școala din Pitaru, pentru ca la întoarcere să parcurgă din nou, tot pe jos, aceeași distanță.

Ei știu cel mai bine ce înseamnă să ajungi la școală extenuat, înfrigurat sau cu încălțările ude din cauza ploii, iar apoi să fii capabil să răspunzi corect la întrebările profesorilor. Cu toate acestea, ei nu vor să renunțe la școală.

Pentru ca drumul lor să fie mai ușor, cu ajutorul DHS, am reușit să le dăruim școlarilor din Vlăsceni biciclete. Le mulțumim că au schimbat viețile acestor copii, pentru care o bicicletă era cadoul pe care și l-au dorit mereu, dar nu l-au primit niciodată, până acum.

Uimire, fericire, lacrimi, recunoștință. Erau reacțiile  care se amestecau în grupul de copii din Vlăsceni. Le dorim să pedaleze zilnic spre școală cu temele făcute și să se întoarcă acasă tot pe două roți, cu note mari.

bicic

bicl-3  bicicl1