Dragoș este un copil greu încercat de suferințe. S-a născut cu o malformație a sistemului urinar și de atunci părinții lui încearcă să găsească soluțiile prin care el să se facă bine. A fost operat de patru ori în România, însă de fiecare dată fără succes. Suferința enormă a lui Dragoș nu poate fi povestită. În fiecare zi se roagă să fie și el un copil normal, să scape de dureri. Speranta lui și a părinților se îndreaptă acum către o clinică specializată din Belgrad, unde costurile operației sunt enorme pentru familia lui.
Îl puteți ajuta pe el, dar și pe alți copii, donând 2 Euro printr-un SMS la numărul 8848 în fondul de solidaritate al Campaniei “Vreau să ajut”.
”Îmi place să pictez, să modelez, să învăț despre animale. Îmi plac două meserii: să fiu doctor și constructor, să vindec oameni și să construiesc case”, povestește Dragoș.
Ca visele lui Dragoș să prindă viață, el are nevoie de ajutor. Trebuie să plece cât mai repede în afara țării pentru această operație.

CUM POŢI AJUTA
Un SMS de doi euro la numărul 8848 ar putea fi sfârșitul suferinței pentru Dragoș.
Nu se percepe TVA pentru donaţiile de pe abonament.
În reţelele Telekom Romania Mobile şi Orange, pentru cartelele preplătite, TVA-ul a fost reţinut la achiziţionarea creditului.
Pentru donaţiile de pe cartele preplătite, în reţeaua Vodafone utilizatorii nu plătesc TVA.
De asemenea, puteţi dona (Dragoș vă mulţumeste şi pentru acest gest minunat) prin Telekom România, telefonie fixă, formând: 0 900 900 301– 10 euro/apel; 0 900 900 303 – 3 euro/apel; 0 900 900 305 – 5 euro/apel *Nu se percepe TVA.
Prin PayPal
Sau direct, în conturile Fundaţiei Mereu Aproape, cu menţiunea “Dragoș Moldovan”.
în lei: RO 05 BRDE 450 SV 0729 533 4500
deschise la BRD GSG SMCC, cod SWIFT BRDEROBU