Home Campanii in desfasurare Schimbă o viață Elevii de la Școala Primară Spectrum le susțin pe surorile premiante Veronica...

Elevii de la Școala Primară Spectrum le susțin pe surorile premiante Veronica și Nicoleta

Actualizare 20.04.2016: Din vânzarea obiectelor lucrate s-au strâns 5.100 de lei, bani ce vor merge către surorile Lilea.

Copiii de la Școala Primară Spectrum din București au fost alături de cele două surori, Veronica și Nicoleta, premiantele pentru caream construit anul trecut o casă. Elevii au lucrat obiecte de artă și vor dona banii câștigați din vânzarea acestora celor două surori. Fetele au petrecut o zi în atelierul de creație și au lucrat alături de elevii clasei a IV-a.

Veronica are 10 ani și este premianta clasei, îi place foarte mult să citească basme și să joace șah. Tatăl ei a învățat-o șah și exersează cât de des poate. Nicoleta este clasa a doua și încearcă să fie la fel de bună la învățătură ca și sora ei mai mare. Îi plac sporturile și să deseneze. La începutul anului trecut, când locuiau în casa veche și dărăpănată în care ploua, Nicoleta a făcut un desen cu o căsuță așa cum o vedea ea. Între timp, Fundația Mereu Aproape a transformat desenul ei în realitate.

În continuare surorile au nevoie de ajutor financiar și material pentru rechizite și alimente. Părinții lucrează cu ziua în localitate pentru a asigura minimul necesar gospodăriei. Aflați AICI cum le puteți ajuta!