Home Campanii in desfasurare Schimbă o viață Familia Constantinescu are nevoie de ajutorul nostru!

Familia Constantinescu are nevoie de ajutorul nostru!

În aceste zile, jurnaliștii Antena 3 au mers în casele oamenilor nevoiași pentru a spune „Primiți cu lumina?”. Aceasta este campania prin care am vrut să oferim speranță, să aducem puțină bucurie într-o poveste înecată de greutăți și lipsuri.

Pe membrii familiei Constantinescu, viața i-a obligat să-și păstreze în fiecare zi curajul viu și puterea de a trece mai departe.

Când mă fac mare, vreau să fiu doctor. Pentru că așa o să pot ajuta oamenii și o să pot salva vieți!

Spune încrezătoare și energică Ingrid, fetița din clasa a V-a care o vede zilnic pe mama ei suferind.
Micuța ne-a povestit că îi place mai mult să facă exerciții la matematică, materia unde are numai nota 10, decât să alerge cu copiii din Letca Veche, satul ei. Deși are doar 11 ani, Ingrid este un copil maturizat de toate problemele pe care le-a văzut în jurul ei și știe că școala o va ajuta cel mai mult în viitor să scape de toate neajunsurile cu care se confruntă acum.
Tatăl lor le-a părăsit acum doi ani, iar copila locuiește împreună cu cele două surioare ale ei, de 9 și de 3 ani, mama ei și bunica într-o singura cameră dintr-o căsuță foarte veche. Singurele lor venituri sunt alocațiile fetițelor și pensia bunicii de 520 de RON.

Doamna Constantin, mama fetițelor, ar fi făcut totul să le ofere puilor ei tot ce are nevoie, însă ea este dependentă de un aparat cu administrare cotinuă de oxigen, care o împiedică să lucreze și care, mai mult, este costisitor.

Ingrid, ce ai vrea tu să-ți aducă iepurașul?
Ooo, dacă el are vrea să-mi faca un cadou…. Aș vrea cărți de citit, o bicicletă, un laptop și niște ciocolată.

Această familie are mare nevoie mare de alimente, de hăinuțe pentru fetițe și de rechizite, de produse pentru spălat și igienă personală.

Vă rugăm să ne ajutați să îi ajutăm!
Donațiile se pot face în conturile „Schimbă o viaţă”,menționând numele familiei.
în lei: RO63BRDE450SV57339384500, deschis la BRD GSG SMCC, Cod SWIFT: BRDEROBU
în Euro: RO31BRDE450SV23761534500
Cei care vor să îi ajute cu lucruri materiale sunt rugați să ne contacteze la telefon sau prin mesaj privat.

Vă mulțumim și vă suntem recunoscători!