Home Stiri Fundația Mereu Aproape și producătorii români au susținut copiii României la...

Fundația Mereu Aproape și producătorii români au susținut copiii României la IWA Charity Christmas Bazaar 2016

1846

București, 12 decembrie 2016 – Fundația Mereu Aproape a participat la IWA Charity Christmas Bazaar pentru a aduce bucuria sărbătorilor de iarnă în inimile copiilor pe care îi susține. Anul acesta, Fundația i-a avut alături pe producătorii români, având la standul său produse românești speciale foarte apreciate de vizitatorii târgului. Banii strânși se vor transforma în cadouri de Crăciun pentru copiii pe care Fundația îi ajută, copii încercați deja de greutățile vieții și cărora darurile le vor aduce fericire în suflet și le vor face viața mai frumoasă.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Suntem bucuroși să păstrăm tradiția participării noastre la IWA Charity Christmas Bazaar, un eveniment manifest al bucuriei de a dărui și de a ajuta. Noi rămânem Mereu Aproape de copiii de care avem grijă prin campaniile noastre și le vom aduce din nou zâmbetul pe buze, pentru că bănuții strânși aici vor merge către ei. Vor primi cadouri cu lucrurile de care au mare nevoie ca să aibă o viață mai bună și să meargă în continuare la școală, spune Alessandra Stoicescu, Președintele Fundației Mereu Aproape.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Alessandra Stoicescu, Președinta Fundației Mereu Aproape și Ambasadorul Marii Britanii, Paul Brummell

Brățări de piele, superbe aranjamente florale de Crăciun, vinuri deosebite, cozonaci, nuga și ciocolată de casă, magiun și mezeluri românești, obiecte de artizanat tradiționale, globurile de brad ale copilăriei, icoane sculptate în lemn de tei și cu foiță de aur, tricouri pictate manual, cosmetice pentru îngrijirea feței, felicitări minuțios lucrate de copiii talentați din campaniile Fundației – toate au transformat standul Fundației într-un loc special, profund românesc, menit să încânte vizitatorii târgului și să aducă fericire copiilor aflați în nevoie.

Partenerii Fundației

Le mulțumim partenerilor și prietenilor noștri: Musette, Ana Pan, Băiatul cu Flori, Vardo, Farmec, Maria Ferestraoaru, Topoloveni, Cristim, Artizanat Tradițional, Antante, Argcoms, copiii Fundației: elevii de la Biblioteca Comunală din Dobrin, județul Sălaj, și copiii familiei Dogaru din Dâmbovița – care au lucrat felicitări și decorațiuni de Crăciun.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Musette, magazinul pantofilor si gentilor de lux, brandul românesc numarul unu în materie de producție și retail al accesoriilor vestimentare de lux, a oferit brățări de piele pentru femei și copii.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ana Pan a fost alaturi de Fundatia Mereu Aproape cu delicii artizanale, pregatite dupa retete traditionale, din ingredient de cea mai buna calitate. Cozonaci dolofani, ciocolata de casa si bomboane artizanale au fost deliciul invitatilor. Stii de ce cozonacii Ana Pan sunt atat de buni? În apropierea sărbătorilor de iarnă, în fiecare dimineață, maeștrii patiseri încep să adauge rând pe rând, după retețe tradiționale, mixul de ingrediente surprinzătoare ce conține și un mare secret: sufletul și experiența de 26 de ani a bucătarilor ANA PAN. Încep apoi să frământe aluatul cu migală pentru ca, mai târziu în noapte aceștia să crească dolofani și pufoși, numai buni de pus la cuptor. Când au fost bine rumeniți, au fost scoși din cuptori și, abia lăsați să se odihnească, au fost ambalați pentru a ajunge la tine, la IWA Christmas Bazaar.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Florăria Băiatul cu flori a fost alături de Fundația Mereu Aproape și în acest an la Christmas Bazaar, cu aranjamente florale și superbe coronițe de brad. www.baiatulcuflori.ro, cea mai inovativă florărie online din București, stă la dispoziția gentleman-ilor moderni cu cele mai bune sfaturi din lumea florilor și cu oferte personalizate.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Vinul Vardo, Puterea Voinței și Patima Serii, a fost unul dintre cele mai căutate produse la standul Fundației, un vin care vorbește despre faptul că, de cele mai multe ori, fericirea se află în lucrurile simple.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Produsele Serum Gerovital oferite de Farmec au fost prezente la standul Fundației, vizitatoarele Bazarului recunoscând și alegând acest produs, care este brandul numărul 1 pentru îngrijirea feței.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Maria Ferestraoaru, cioplotor în lemn, a oferit Fundației icoanele sculptate în lemn de tei și cu foiță de aur, foarte admirate în cadrul târgului, care au vorbit de la sine despre iubirea și prețuirea față de lemn a creatoarei lor.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Magiunul de prune Topoloveni a fost printre produsele preferate ale vizitatorilor standului Fundației, fiind unul dintre produsele Topoloveana 100% naturale, fără zahăr adăugat.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Cris-Tim, una dintre cele mai cunoscute companii de pe piața de mezeluri din România, a încărcat standul Fundației cu produse Matache Macelaru și Bunea Haiducul, foarte appreciate de vizitatorii târgului.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Artizanat Tradițional a înfrumusețat standul cu produse unice, realizate manual de meșteri populari, folosind ceramică și lemn, in sau bumbac, sticlă sau răchită.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Antante, creator de tricouri pictate si cusute manual, ne-a înveselit standul cu tricouri unicat ce au adus multe zâmbete pe fețele vizitatorilor Bazarului.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Globurile de Crăciun ale copilăriei au venit de la ARGCOMS Curtea de Argeș, companie românească specializată în domeniul ceramicii populare și utilitare, în sectorul artizanatului textil, prelucrării sticlei pentru podoabe, ornamente și globuri de Crăciun.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Iar felicitările deosebite de Crăciun au fost realizate prin tehnica quilling de către copiii de la Biblioteca Comunală din Dobrin, judeţul Sălaj, și de famila Dogaru din Dâmbovița.