Home Apa trece, România rămâne Apa trece, România rămâne 2014 Grupul El Comandante donează 13.000 de sticle de apă Valea Izvoarelor

Grupul El Comandante donează 13.000 de sticle de apă Valea Izvoarelor

Grupul El Comandante donează 13.000 de sticle de apă Valea Izvoarelor, persoanelor afectate de inundații.

București, 1 august 2014.

Grupul El Comandante format din El Grande Comandante ( București), El Comandante Junior, El Dictador, El Comandante Constanța, El Comandante Vama  Veche, El Comandante Năvodari și restaurantul La Historia, vine în sprijunul celor afectați de inundațiile ultimelor zile.  Astfel, Grupul El Comandante se alătură Fundației Mereu Aproape și oferă 13.000 de sticle de apă Valea Izvoarelor ce vor ajunge în judetul Valcea.

“Grupul El Comandante dorește să aducă un sprijin celor afectați de indundații și rămași fără surse de apă potabilă. Vom oferi 13.000 de sticle de apă Valea Izvoarelor tuturor celor care sunt privați de mijloacele energetice necesare unor activități vitale precum gătitul, dar și celor rămași fără curent electric. Ne dorim ca persoanele aflate în situații limită să nu ducă lipsa apei potabile”, a declarant Sabin Lucaci, Marketing Manager al Grupului El Comandante.

Despre Grupul El Comandante

Locațiile Grupului El Comandante se află atât în București, cât și în județul Constanța. El Grande Comandante din București este clubul creat special pentru cei nostalgici după vremuri trecute. El Comandante Junior si El Dictador sunt cluburi situate în Centrul Vechi, locuri de întâlnire pentru tinerii plini de viață și cu personalitate.

Printre aceste locații  se distinge elegant restaurantul La Historia situat tot în Centrul Vechi, deschis în anul 2009. Acesta este amplasat într-o clădire din 1850, cu amprente istorice păstrate intacte.

El Comandante Constanța, El Comandante Năvodari și El Comandante Vama Veche formează deja un brand cunoscut pentru constănțeni, cât și pentru turiștii care poposesc vara pe litoralul românesc.