Home VREAU SĂ AJUT Cazuri HORIA NICOLAE SUFERA DE ANOMALIE DE MIGRARE NEURONALA

HORIA NICOLAE SUFERA DE ANOMALIE DE MIGRARE NEURONALA

Horia are 1 an si 7 luni si nu a venit pe lume singur ci alaturi de fratiorul lui geman Calin. O mare bucurie le-au facut ei parintilor dar si fretelui mai mare Vladut care ii astepta acasa. S-au nascut aparent sanatosi amandoi si au primit din prima clipa iubirea nemarginita a familiei. Incet, incet au crescut si pe cand Horia si Calin aveau 7 luni, parintii lor au observat ca Horia se dezvolta mai lent ca fratiorul lui geaman. Asa ca o vizita la medic a fost primul lucru pe care l-au facut. Dar din pacate medicii vazandu-l pe copilas atat de bine dezvoltat fizic nu s-au gandit ca ar putea avea ceva.  Au mers acasa si si-au continuat viata in mod normal. Dar Horia nu facea niciun progres, ba din contra parintilor li se parea ca regreseaaza. Au inceput si cateva crize de epilepsie, moment in care parintii l-au dus de urgenta pe Horia din nou la medic. A facut o criza chiar la iesirea din cabinetul medicului. Asa si-au dat seama ca Horia are ceva foarte grav. Au urmat teste, investigatii si un RMN care a dat verdictul. Horia se nascuse cu o boala foarte rara si dificila. Anomalie de migrare neuronala. De aceea dezvoltarea lui nu era normala si parea un copil care traieste in lumea lui……O parte din medicii de aici nu i-au dat nicio sansa de rezolvare a afeciunii lui Horia. Dar parintii lui au refuzat sa accepte acest lucru si au cautat solutia salvatoare pentru puiul lor. Si a venit din afara tarii. Un medic din Hanovra le-a dat sperante ca printr-o interventie chirurgicala cu aparatura de ultima generatie, Horia are sansa sa creasca ca un copil normal si sa se bucure alaturi de fratiorii lui. Dar cum vestile bune au si un pret, unul mult prea mare insa. Horia are nevoie de peste 50 000 de euro ca sa ajunga in Germania. Acum il putem ajuta, printr-un sms de 2 euro la numarul 8848 sau donand direct in conturile Fundatiei pe numele lui Horia.

Nu se percepe TVA pentru donatiile de pe abonament.
In retelele Telekom Romania Mobile si Orange, pentru cartelele preplatite, TVA-ul a fost retinut la achizitionarea creditului.

Pentru donatiile de pe cartele preplatite, in reteaua Vodafone utilizatorii nu platesc TVA.

De asemenea, puteti dona (Horia va multumeste si pentru acest gest minunat) prin Telekom Romania, telefonie fixa, formand :
0 900 900 301- 10 euro/apel
0 900 900 303 – 3 euro/apel
0 900 900 305 – 5 euro/apel
*Nu se percepe TVA.

Prin PayPal (pentru romanii din strainatate). Mentionati numele copilului.

Sau direct, in contul Fundatiei Mereu Aproape, cu mentiunea ” Horia Nicolae”

în lei: RO 05 BRDE 450 SV 0729 533 4500,
deschise la BRD GSG SMCC, cod SWIFT BRDEROBU