Home VREAU SĂ AJUT Cazuri ILARIA ALEXANDRU MERITĂ SĂ AUDĂ ŞI SĂ ROSTEASCĂ CELE MAI SINCERE LUCRURI

ILARIA ALEXANDRU MERITĂ SĂ AUDĂ ŞI SĂ ROSTEASCĂ CELE MAI SINCERE LUCRURI

Ilaria are doi ani şi încă se luptă să devină un copil normal. La nici un an a fost diagnosticată cu hipoacuzie bilaterală profundă, adică surditate.

Mama fetiţei, Mihaela Alexandru, a avut o sarcină normală, copilul a fost născut la termen şi nu au fost complicaţii. Mai târziu, părinţii au observat că primele cuvinte ale fetiţei întarzie să fie rostite şi au început să-şi pună întrebări şi să se îngrijoreze. Primul pas a fost să o supună pe Ilaria la teste auditive, iar rezultatul a fost şocant pentru ei – copilul lor nu auzea deloc, iar asta însemna că ei nu se pot bucura de un copil normal.

Momentele prin care au trecut tinerii părinţi au fost extrem de grele, dar s-au pus pe picioare tocmai pentru a avea forţe să găsească cea mai bună soluţie pentru sănătatea ei. Aşa au reuşit, pe când Ilaria avea un an şi trei luni, să îi implanteze auditiv o ureche, prin programul decontat de stat.

Pentru a auzi normal, mai este de făcut un pas, mai are nevoie de un implant şi pentru cealaltă ureche. Acum, pentru ea sunetul nu vine din ambele părţi, ea aude doar când părinţii stau foarte aproape de ea.

Părinţii îşi doresc pentru ea să fie un copil fericit, normal, să se descurce la fel ca ceilalţi, iar pentru asta au nevoie ca şi noi să contribuim la fericirea fetiţei, cât mai repede.

CUM POŢI AJUTA

Ilaria are nevoie de 25.000 de euro pentru a deveni un copil normal, iar atunci când va merge la grădiniţă să nu fie nevoie să fie tratată special. O putem ajuta cu un SMS de doi euro la numărul 8848.

Nu se percepe TVA pentru donaţiile de pe abonament.
În reţelele Telekom România Mobile şi Orange, pentru cartelele preplătite, TVA-ul a fost reţinut la achiziţionarea creditului.

Pentru donaţiile de pe cartele preplătite, în reţeaua Vodafone utilizatorii nu plătesc TVA.

De asemenea, puteţi dona (Ilaria vă mulţumeste şi pentru acest gest minunat) prin Telekom România, telefonie fixă, formând:
0 900 900 301- 10 euro/apel
0 900 900 303 – 3 euro/apel
0 900 900 305 – 5 euro/apel
*Nu se percepe TVA.

Prin PayPal (pentru românii din străinatate). Menţionaţi numele copilului.

Sau direct, în contul Fundaţiei Mereu Aproape, cu menţiunea “Ilaria Alexandru”.

Poţi susţine şi tu Fundaţia Mereu Aproape direcţionând 20% din impozitul pe profitul firmei tale. Intră pe www.fundatiamereuaproape.ro şi alege-şi cauza! Fundaţia Mereu Aproape eşti tu!

CIF 18212553:
în lei: RO 05 BRDE 450 SV 0729 533 4500,
în Euro: RO 31 BRDE 450 SV 2376 153 4500
deschise la BRD GSG SMCC, cod SWIFT BRDEROBU