Home VREAU SĂ AJUT Cazuri Iulia Drutu trebuie sa traiasca

Iulia Drutu trebuie sa traiasca

Iulia este o adolescenta de 15 ani pe care daca o intalnesti pe strada nu ai zice ca poarta cu ea o suferinta cumplita. Acum 2 luni Iulia a inceput sa se simta mia rau, obosea des si avea permanenta nevoie de somn. La catea zile au aparut si primele dureri in partea dreapta a abdomenului. Se intampla in ultimele zile de scoala asa ca Iulia a asteptat sa termine anul scolar ca sa mearga la medic. Durerile s-au accentuat asa ca Iulia a trebuit sa se duca de urgenta la medicul ginecolog. Desi nu era prima data la control niciuna din ecografiile mai vechi nu aratau vreo problema. Acum insa ovarul drept al Iuliei arata gigant. Au urmat alte investigatii care au aratat ca este ceva foarte grav. Medicii au hotarat sa o opereze pe Iulia. Cand au deschis-o au gasit acolo o tumoare de 14 cm. Au inlaturat-o impreuna cu ovarul drept. Dupa biopsie, Iulia si parintii ei au primit o veste groaznica. Avea una dintre cele mai grave si rare forme de cancer ovarian: tumoare de sac Yolk. Acest tip de cancer reapare intr-un timp extrem de scurt. De fiecare data cand Iulia ovuleaza, corpul ei elimina si celule canceroase care se raspandesc foarte repede in organism. Iulia a fost la un control intr-o clinica specializata din Turcia unde a primit putine sanse de viata daca nu incepe un tratament urgent cu chimioterapie de ultima generatie. La noi in tara nu se lucreaza cu astfel de substante. Desi Iulia si-a pus deocamdata visele la pastrare, isi doreste sa traiasca, sa se faca bine si lupta pentru asta. Numai ca singura nu va reusi. Are nevoie de oameni care sa o sprijine, are nevoie de noi si de toti cei care pot dona pentru ea. Haideti sa fim alaturi de ei si sa ii dam sansa de a trai.

In retelele Telekom Romania Mobile si Orange, pentru cartelele preplatite, TVA-ul a fost retinut la achizitionarea creditului.

Pentru donatiile de pe cartele preplatite, in reteaua Vodafone utilizatorii nu platesc TVA.

De asemenea, puteti dona (Iulia va multumeste si pentru acest gest minunat) prin Telekom Romania, telefonie fixa, formand :
0 900 900 301- 10 euro/apel
0 900 900 303 – 3 euro/apel
0 900 900 305 – 5 euro/apel
*Nu se percepe TVA.

Prin PayPal (pentru romanii din strainatate). Mentionati numele copilului.

Sau direct, in contul Fundatiei Mereu Aproape, cu mentiunea „Iulia Drutu”

CIF 18212553:
în lei: RO 05 BRDE 450 SV 0729 533 4500,
în Euro: RO 31 BRDE 450 SV 2376 153 4500
deschise la BRD GSG SMCC, cod SWIFT BRDEROBU