Home Campanii in desfasurare Schimbă o viață La concertul caritabil Proconsul și JerryCo s-au strâns peste 7500 de lire

La concertul caritabil Proconsul și JerryCo s-au strâns peste 7500 de lire

Duminică, 13 decembrie, două grupuri de români din Londra (Diaspora din Londra Oficial și Donații – dăruiește un pic de fericire) au organizat un eveniment caritabil, la Restaurant Crystals of London. Prin acest concert, oameni darnici și-au dorit și au reușit să ajute câteva familii nevoiașe din IASI, care trăiesc în sărăcie, în fosta haltă CUG. Trupa Proconsul și JerryCo au fost artiștii care au cântat pentru această cauză.

Suma strânsă în urma concertului este de 7,670 de lire, adică 47,855 RON

Banii vor fi folosiți pentru a le asigura locuințe acelor familii nevoiașe. Sunt oameni obișnuiți, decenți, care merg la muncă și au copii ce învață și își doresc să ajungă ceva în viață.

Vrem să le mulțumim tuturor celor care au contribuit la ajutorarea celor aflați în nevoie: organizatorilor, partenerilor, trupei Proconsul, lui JerryCo și, bineînțeles, celor care s-au aflat acolo și au donat pentru această cauză. Acest eveniment a fost un pas important, însă mai avem nevoie de mulți bănuți pentru a-i putea ajuta pe toți cei de acolo. Aflați AICI cum puteți ajuta.

Și pentru că românii noștri din Londra sunt oameni cu suflet mare, lucru pe care l-au demonstrat deja în repetate rânduri, pentru același scop vor organiza și o petrecere de Crăciun în data de 19 decembrie.

12380675_1050837521614198_1499057214_o