Home Stiri Mario urmează să plece în Germania pentru a treia operație pe creier

Mario urmează să plece în Germania pentru a treia operație pe creier

910

La trei ani, Mario primea un diagnostic inexplicabil pentru un copil, care schimba atât viața lui, cât și a părinților: tumoare cerebrală. Băiatul a fost operat pentru prima dată pe creier în România, însă medicii au decis că are nevoie de o altă operație, de această dată în Germania. Operația lui Mario a fost posibilă datorită tuturor celor care au donat pentru el. Din păcate, tumoarea băiețelului a recidivat, așa că el are nevoie de o nouă operație, tot în Germania, la Hanovra. Operația este programată pentru luna martie, iar cu sprijinul celor care i-au întins o mână micuțului, costul a fost deja achitat. Mulțumiri firmei Alascom, pentru donația prin care a făcut posibilă operația lui Mario.

alascom sigla

Stația Alascom din Buzău oferă mai mult decât carburant. Este un centru multifuncțional de servicii, unde poți cumpăra aproape orice produs dorești: consumabile pentru autoturism, produse cosmetice, alimente, diverse băuturi, dar și cadouri . Ei acordă astfel atenție persoanelor active, care doresc să rezolve mai multe sarcini într-un singur loc, cu maximum de confort și cu economie de timp și resurse.