Home Campanii in desfasurare Schimbă o viață „Nu mai pot! Vă rog să mă ajutați să pot să țin...

„Nu mai pot! Vă rog să mă ajutați să pot să țin copiii în școală, că este greu să nu ai școală!’’

Este strigătul disperat al Cameliei Racoti, femeia care lucrează împreună cu soțul ei la Serviciul de Salubritate din orașul Turda pentru a-și crește cei trei copii.

Printre vasele puse peste tot prin casă, menite să strângă apa care curge prin acoperiș, Raluca, fetița de clasa a V-a a familiei Racoti, are puterea să picteze frumuseți în tablouri care au ajuns premiate și expuse. Chiar dacă are hăinuțele ponosite și ghetele vechi și rupte, iar pachețelul cu mancare lipsește adesea, copila merge în fiecare zi cu plăcere la școală și încheie fiecare an cu premiu cu coroniță. Momentan, reușește să evadeze din realitatea ei tristă cu ajutorul lecturii sau al picturii, însă știe că în viitor doar școala o poate ajuta să evolueze.

racoti

Din veniturile foarte mici, părinții abia reușesc să le ofere copiilor de mâncare, le este imposibil să le cumpere și rechizite și haine noi și groase.

Ajută-ne să-i ajutăm pe acești oameni care muncesc să-și crească cei trei copiii care au nevoie de îmbrăcăminte, încălțăminte, rechizite și câteva jucării, dar și de ajutor financiar.
Donațiile se pot face în conturile „Schimbă o viaţă”,menționând numele familiei.
în lei: RO63BRDE450SV57339384500, deschis la BRD GSG SMCC, Cod SWIFT: BRDEROBU
în Euro: RO31BRDE450SV23761534500

Cei care vor să îi ajute cu lucruri materiale sunt rugați să ne contacteze la telefon sau prin mesaj privat.
Vă mulțumim mult!