Home VREAU SĂ AJUT Cazuri Patrick Stanculeanu are 3 ani si cu ajutorul nostru va auzi pentru...

Patrick Stanculeanu are 3 ani si cu ajutorul nostru va auzi pentru prima data

Patrick are 3 anisori si lumea lui e inca prea saraca. S-a nascut prematur, cu o luna mai devreme decat ar fi trebuit. N-a dat niciun semn ca va fi asa. A mai stat la terapie intensiva inca o luna ca plamanii lui sa devina suficient de mari ca sa poata respira fara ajutor. A ajuns acasa si a inceput sa creasca. N-a fost usor nici drumul acesta, desele raceli si infectii respiratorii il aduceau tot mai des in vizita la spital. La un an a inceput sa mearga, fericire mare pentru parintii lui. Au mai trecut apoi cateva luni in care toata lumea astepta ca el sa spuna macar „mama” pentru inceput. Timpul tot trecea dar Patrick nu dadea niciun semn ca ar vrea sa spuna ceva. Asa ca mama lui a inceput sa ii faca puiului investigatii de tot felul. Ultima si cea mai grea care se face sub sedare totala a fost testul care urma sa confirme banuiala medicilor. Patrick nu vorbea pentru ca de fapt nu auzea nimic. Diagnosticul pe care l-a primit era de hipoacuzie bilaterala. Un moment cumplit si plin de lacrimi pentru parintii lui. Durere nemarginita si spaima. De atunci, pustiul se afla pe lista de asteptare ca sa primeasca un implant cohlear gratuit, pe cel de-al doilea trebuie sa il cumpere parinii. De atunci tot asteapta….timpul trece, Patrick creste, iar recuperarea lui va fi din ce in ce mai grea. Nici cei 25 de mii de euro nu au avut de unde sa ii stranga parintii lui. Asa ca puiul traieste inca intr-o lume fara sunete, nu a auzit vocea mamei pana acum si sansele ca logopedia sa il faca sa vorbeasca. Singura dorinta a mamei lui este sa il vada pe Patrick ca vorbeste, ca aude ca devine copilul normal pe care si l-a dorit. Putem fi ingerii lui pazitori. Il putem ajuta sa creasca normal, sa nu mearga la o scoala cu deficiente de auz. Il putem ajuta sa spuna mama si sa isi auda alinarea parintilor. Un SMS de 2 euro la 8848 poate schima lumea lui Patrick!

In retelele Cosmote si Orange, pentru cartelele preplatite, TVA-ul a fost retinut la achizitionarea creditului.

Pentru donatiile de pe cartele preplatite, in reteaua Vodafone utilizatorii nu platesc TVA.

De asemenea, puteti dona (Patrick va multumeste si pentru acest gest minunat) prin Romtelecom, formand :
0 900 900 301- 10 euro/apel
0 900 900 303 – 3 euro/apel
0 900 900 305 – 5 euro/apel
*Nu se percepe TVA.

Prin PayPal (pentru romanii din strainatate). Mentionati numele copilului.

Sau direct, in contul Fundatiei Mereu Aproape, cu mentiunea “Patrick Stanculeanu”

în lei: RO 05 BRDE 450 SV 0729 533 4500,
deschise la BRD GSG SMCC, cod SWIFT BRDEROBU