Home Campanii in desfasurare Peste 400 de copii din Hangu, Neamț, au primit o nouă șansă...

Peste 400 de copii din Hangu, Neamț, au primit o nouă șansă la educație!

Campania Lăsaţi-mă să învăţ a apărut din nevoia de a da o șansă copiilor dornici de învăţătură care nu au acces la biblioteci şi care nu-şi permit să-şi cumpere manuale şi cărţi şi care, din cauza lipsurilor, abandonează şcoala în număr tot mai mare, cu fiecare an ce trece.P1120953

Biblioteca Hangu din județul Neamț se numără printre beneficiarii grantului de carte “Book 4 Youth” 2014 oferit de noi. După ce cărțile de literatură școlară au ajuns la ei, am primit un frumos mesaj cu mulțumiri:

Vă mulțumim că ați ales din nou, să ne sprijiniți și că ne sunteți” Mereu Aproape”.

Vă mulțumim, din inimă, pentru tot sprijinul pe care ni l-ați acordat până acum. Vă mulțumim și că aveți încredere în noi și ne-ați ales din nou, să ne susțineți. E un privilegiu pentru noi să ne numărăm printre partenerii dumneavoastră pe care contați și pe care vreți să-i ajutați necondiționat.

Vă mulțumim și pentru misiunea dumneavoastră nobilă de a susține în primul rând actul educațional și de a readuce speranța în comunitățile din mediul rural, dovedind că vă pasă și că ne sunteți ”Mereu Aproape”.

Această prezentare necesită JavaScript.

Biblioteca Hangu numără 412 utilizatori, dintre care cei mai mulți sunt copii.

http://bibliotecacomunalahangu.blogspot.ro/2013/04/cinematograful-de-vacanta.html

Printre activitățile din cadrul ”Clubul de vacanță” se numără și proiectul demarat anul trecut în vacanța de vară ”Vreau să știu limba engleză!” prin care am reușit să facem pentru copii, pe toată perioada vacanței, un curs gratuit de limba engleză. Pentru că  acest curs a avut succes, anul acesta îl vom relua – la cererea și spre încântarea copiilor și părinților – însă pentru asta avem nevoie de un flipchart, materiale didactice și cărți pentru cursuri de limba engleză.

 http://bibliotecacomunalahangu.blogspot.ro/2014/08/invatam.html

http://bibliotecacomunalahangu.blogspot.ro/2014/08/alta-zi-de-curs.html

http://bibliotecacomunalahangu.blogspot.ro/2014/06/carti-pentru-prietenii-bibliotecii-hangu.html

Cu cea mai aleasă prețuire,

Bibliotecar, Liliana Pîntea”.