Home Campanii in desfasurare VREAU SĂ AJUT Piciorul și coloana Violetei se deformează cu fiecare centimetru cu care crește

Piciorul și coloana Violetei se deformează cu fiecare centimetru cu care crește

Există riscul ca la 20 – 30 de ani, fetița noastră să ajungă într-un scaun cu rotile!

Spune cu lacrimi în ochi mama Violetei, o fetiță de șase ani, care nu numai că nu poate alerga, ca orice copil de vârsta ei, dar abia reușește să meargă.

Violeta și sora ei geamănă, Camelia, au venit pe lume după ani la rând în care părinții lor s-au chinuit să le aibă. Fetele s-au născut prematur, dar s-au dezvoltat normal până la șase luni. Apoi, starea de sanatate a Violetei s-a deteriorat. Din cauza unor disfuncții neuronale vizibile, copila a început să meargă din ce în ce mai rău și, pe masură ce crestea, i s-au deformat coloana și piciorul drept. Vorbirea este și ea afectată.

Viața Violetei este într-o luptă contra-cronometru, pentru că piciorul și coloana Violetei se vor stramba și mai tare cu fiecare centrimetru cu care crește.
Salvarea ei există în Statele Unite, dar la costuri care pe părinții ei i-au lăsat neputincioși.

Viața e un dar. Sunt sigura ca Violeta merită acest dar. Dacă puteți să mă ajutați, vă mulțumesc, vă rămânem recunoscatori pe viața !

Poți dona doi euro pentru Violeta la 8848 sau poți face o donație în conturile noastre, cu mențiunea „Violeta Baltagaru”.
în lei: RO 05 BRDE 450 SV 0729 533 4500,
deschise la BRD GSG SMCC, cod SWIFT BRDEROBU>

Te rugăm, ajută-ne să o ajutăm pe Violeta!