Home Semne de apreciere

Semne de apreciere

FUNDAŢIA MEREU APROAPE

PREMIATĂ LA GALĂ “ACŢIONĂM RESPONSABIL”

Joi, 5 decembrie, a avut loc Gala “Acţionăm Responsabil!”, eveniment cu rolul de a marca încheierea finanţării europene şi lansarea programului de continuare a proiectului pe perioada 2013-2016. Evenimentul a avut loc la hotelul JW Marriott, Sala Grand Ballroom.

La eveniment au participat peste 300 de specialişti, experţi şi reprezentaţi ai corporaţiilor, organizaţiilor neguvernamentale, asociaţiilor de IMM-uri, patronatelor, sindicatelor, comitetelor sectoriale, camerelor de comerţ şi industrie şi ai administraţiei publice, având astfel o anvergură fără precedent în domeniu.

Gala a fost moderată de Mihai Constantin (TVR) şi în deschidere au vorbit Dna. Anca Laura IONESCU – Secretar de Stat, Ministerul Economiei, Comerţului şi Mediului de Afaceri, Dl. Gabriel ISPAS – Secretar General Adjunct, Ministerul Educaţiei Naţionale şi Dl. Codrin SCUTARU -Secretar de Stat, Ministerul Muncii, Familiei, Protecţiei Sociale şi Persoanelor Vârstnice.

Marcând cum se cuvine cei trei ani de activitate ai acestui proiect de anvergura naţională, au fost premiate:

– 52 organizaţii pentru bune practici în responsabilitatea socială (din 550 de proiecte studiate);

– 40 organizaţii membre din toate regiunile de dezvoltare ale ţării (din 227 organizaţii membre în total) pentru activitatea susţinută şi generarea de schimbări pozitive în comunitate,

– 12 organizaţii câştigătoare ale concursului naţional „Acţionăm responsabil! – Competiţia iniţiativelor de responsabilitate socială” (din 203 proiecte înscrise la concurs).

FUNDAŢIA MEREU APROAPE a primit premiul pentru cel mai activ membru al reţelei Acţionăm Responsabil în cadrul comunităţilor din regiunea Bucureşti – Ilfov. Premiul a fost acordat pentru contribuţia la promovarea principiilor responsabilităţii sociale şi pentru activitatea susţinută în cadrul reţelei Acţiona Responsabil.

Premiile au fost decernate de specialişti şi manageri de responsabilitate socială şi de experţii proiectului din cele opt regiuni de dezvoltare.

Mulţumim pentru orice gând bun.

Mulţumim pentru că ne sunteţi mereu aproape.

Mulţumim tuturor pentru susţinere

Mulţumim în fiecare zi, pentru că suntem sănătoşi.

Mulţumim!

Echipa FMA

____________________________________________________________

In cadrul galei “Oameni pentru oameni” din 2009, Fundatia Mereu Aproape a obtinut primul sau premiu!! Gala „Oameni pentru Oameni” este evenimentul anual care recunoaste implicarea in comunitate a companiilor, organizatiilor nonprofit si indivizilor din Romania.  Organizata in mod traditional de Camera Americana de Comert in Romania si Asociatia pentru Relatii Comunitare, editia din 2009 s-a bucurat de sprijinul partenerului BRD Societe Generale.   Gala „Oameni pentru Oameni” ajunsa la a 6-a editie este un concurs national si un eveniment care premiaza implicarea sociala a companiilor, cetatenilor si organizatiilor neguvernamentale. Sunt premiate donatii, sponsorizari, voluntariatul si activitatile de atragere de fonduri, cele mai bune idei deimplicare sociala, cele mai de impact initiative, cele  mai creative campanii, abordarile etice si transparente.. Fundatia Mereu Aproape s-a inscris in competitie cu proiectul „Teledon Marie Curie” cu care a castigat “Premiul pentru participarea media in promovarea proiectelor de implicare sociala si mobilizare de resurse”.

________________________________________________________________

In cadrul galei “Oameni pentru inima, minte si suflet” din 2009, a revistei Felicia, Fundatia Mereu Aproape a primit: PREMIUL DE EXCELENTA PENTRU INITIATIVE SOCIALE, pe proiectul “Marea enciclopedie”- proiect CSR in colaborare cu BCR.

________________________________________________________________

In cadrul Galei „Societatii Civile”din 2009 Fundatia Mereu Aproape  a obtinut MENTIUNE la  „Sectiunea Comportament civic si participare publica”, pentru proiectul Teledon Marie Curie.

________________________________________________________________

In cadrul galei “Oamenii anului 2010″( a 20-a editie), organizata de Nine O’ Clock  Alessandra Stoicescu, Presedintele Fundatiei Mereu Aproape a fost premiata cu Premiul special al juriului pentru modul in care, prin intermediul Fundatiei Mereu Aproape, a mobilizat cetatenii Romaniei sa sprijine victimele inundatiilor din iunie 2010, in cadrul campaniei “Apa trece, Romania ramane”.

________________________________________________________________

“Premiului de excelenţă în activitate civică pe 2010” pentru proiectul “Apa trece, Romania ramane”, in  cadrul Galei  Premiilor de Excelenţă  “DEMOS T.N.”, organizate de Asociatia ProDemocratia