Home Actiuni Românii din Londra și trupa Proconsul, alături de familii nevoiașe din Iași

Românii din Londra și trupa Proconsul, alături de familii nevoiașe din Iași

În data de 13 decembrie, două grupuri de români din Londra (Diaspora din Londra Oficial și Donații – dăruiește un pic de fericire) vor organiza un concert cu Proconsul, la Restaurant Crystals of London. Concertul are un scop caritabil – acela de a ajuta familii nevoiașe din IASI, care trăiesc în sărăcie, în fosta haltă CUG. Pentru același scop vor organiza și o petrecere de Crăciun în data de 19 decembrie.

Lavinia Soceanu este cea care a început evenimentele caritabile și a format grupul „Donații-dăruiește un pic de fericire”.

Suntem foarte bucuroși să vedem că mulți români care au plecat din țară pentru a-și asigura un trai mai bun nu i-au uitat pe cei care trăiesc în România, în sărăcie. De asemenea, suntem încântați de faptul că au ales să îi ajute prin intermediul Fundației Mereu Aproape, așa cum au făcut-o și în cazul lui Tiberiu Niță.

Cu sprijinul financiar primit în urma acestor evenimente, dar și prin donațiile făcute de voi în conturile noastre, vrem să construim case pentru aceste familii. Puteți afla aici modalitățile prin care puteți dona.

CUM PUTEŢI AJUTA

Persoanele care vor să le întindă o mână de ajutor pot dona prin reţeaua Telekom de telefonie fixă, formând:

0 900 900 630- 10 euro/apel
0 900 900 632 – 3 euro/apel
0 900 900 634 – 5 euro/apel
*Nu se percepe TVA.

SAU direct, în contul “Schimbă o viaţă”, cu menţiunea “Comunitatea din Iași”

în lei: RO63BRDE450SV57339384500 deschis la BRD GSG SMCC, Cod SWIFT: BRDEROBU

în Euro: RO31BRDE450SV23761534500