Home Sponsorizari (persoane juridice)

Sponsorizari (persoane juridice)

Ca agent economic puteti decide ca o parte din impozitul companiei sa fie directionat catre Fundatia Mereu Aproape.

Printr-un contract de sponsorizare (bani sau obiecte) se poate deduce pana la 20% din impozitul pe profit datorat Statului, în limita a 3‰ din cifra de afaceri a companiei.

Care sunt avantajele dumneavoastra?

Aveti controlul asupra unei parti din banii pe care ii datorati Statului. Puteti alege astfel ca 20% din impozitul pe profit, în limita a 3‰ din cifra de afaceri a companiei, sa fie orientati catre proiecte si campanii cu impact real, sustenabil. Fundatia Mereu Aproape asigura o alocare justa a fondurilor catre campaniile si proiectele pe care le deruleaza si de asemenea, urmareste o ilustrare cat mai clara si transparenta a activitatii sale prin intermediul canalelor media si nu numai. Daca doriti sa sponsorizati o campanie sau un proiect al fundatiei sau aveti nevoie de mai multe informatii referitoare la sponsorizari, contactati-ne!

Extras cod fiscal Cap.III, Art.31 (4) Contribuabilii care efectueaza sponsorizari si/sau acte de mecenat, potrivit prevederilor legii privind sponsorizarea si legii bibliotecilor, scad din impozitul pe profit datorat sumele aferente, daca sunt indeplinite cumulativ urmatoarele conditii:

a) sunt în limita a 3 la mie din cifra de afaceri;

b) nu depasesc 20% din impozitul pe profit.

Datele de identificare a Fundatiei Mereu Aproape

Sediul social: Strada Alecu Russo nr. 13-19, etajul 6, ap. 13, sector 2, București

Certificat de Inscriere a Persoanei Juridice fara Scop Patrimonial nr.19/05.10.2005

CIF: 18212553, data atribuirii CIF: 13 decembrie 2005

Cont in lei: RO 05 BRDE 450 SV 0729 533 4500, deschis la BRD GSG SMCC

Cont in Euro: RO  31 BRDE 450 SV 2376 153 4500 deschis la BRD GSG SMCC

Cod SWIFT: BRDEROBU

Tel : 021.527.1993, 021. 527.1994, Fax:021.527.1996,

Email: office@fundatiamereuaproape.ro

DESCARCA DRAFTUL CONTRACTULUI DE SPONSORIZARE!