Home Campanii in desfasurare Teodora suferă de o boală genetică rară și are nevoie de ajutor

Teodora suferă de o boală genetică rară și are nevoie de ajutor

10063

Teodora a cunoscut suferința din prima zi de viață.
Micuța are șapte luni și s-a născut cu o boală genetică rară, sindrom Apert. În momentul în care ea a venit pe lume, medicii au descoperit că cea mică nu are degetele de la mâini și picioare, iar cutia craniană este deformată.

„Nu am stiut de acest sindrom cât timp a fost în burtică. Doctorii ne-au spus că este un copil sănătos și că se va naște normal.” , mărturisesc părinții fetiței, care și-au dorit foarte mult o surioară pentru băiețelul lor.

Pentru Teodora, șansa de a fi cât mai aproape de normalitate înseamnă o intervenție chirugicală urgentă, pe care trebuie să o facă în Italia.

„Dacă operația nu este făcută la timp, riscăm ca Teodora să ramână cu retard mental sau poate suferi un atac cerebral.”, spun părinții fetiței, pentru care operația este mult prea scumpă.

Puteti dona doi euro prin SMS la numarul 8848, numar pus la dispozitie de Orange, Telekom Romania Mobile si Vodafone. Prin aceasta donatie, alimentati fondul de solidaritate al Campaniei “Vreau sa ajut” din care vom acoperi nevoile medicale ale Teodorei dar si ale altor copii.

Puteti dona si nominal in conturile Fundatiei Mereu Aproape, deschise la BRD, in lei si in euro.
Conturi Fundatia Mereu Aproape
CIF 18212553:
în lei: RO 05 BRDE 450 SV 0729 533 4500,
în Euro: RO 31 BRDE 450 SV 2376 153 4500
deschise la BRD GSG SMCC, cod SWIFT BRDEROBU>
Donațiile se pot face cu mențiunea „Teodora Gordan”.

Romanii din strainatate pot contribui la salvarea Teodorei online sau prin paypal mentionind numele ei. Orice suma conteaza!