Home Testimoniale

Testimoniale

„ E de vis! Mă bucura enorm! Încerc sa nu fac comparație cu alți copii de vârsta ei, deși …mă gandesc cât mai are de învățat. Dar ce mai contează restul cand Emma se uita in ochii tai si vorbește pe limba ei, tot felul de silabe. Daca o întreb unde e lumina, se uita sus. La fel si cu fluturasul, stie unde este. Il caută si pe „chi” fiind Mickey Mouse, daca ii cer. Cu alte cuvinte, noi suntem bine si cu sufletele pline de rasetele Emmei. Este minunat sa ai un copil atât de dulce. Va trimite Emma multi pupici pentru ca lucram la asta in prezent. Si sănătate multă din suflet pentru toți oamenii scumpi si dragi noua. Si este o lista lunga! “ – Alina BANU – Mămica Emmei

„Multumesc din suflet echipei Fundatiei Mereu Aproape pentru ca sunt oameni cu suflet si isi doresc sa ajute copii care chiar au nevoie de ajutor. Am fost o mama disperata dar toata echipa de aici impreuna cu cei care au donat, m-au facut sa imi recapat increderea ca Gabriel poate fi din nou, un copil normal.“ – Mariana Csampar – mama lui Vasile Gabriel (CAMPANIA VREAU SA AJUT)

„Dragii mei, Va multumesc foarte mult pentru minunatul martisor (al copiilor de la Sirna) pe care l-am primit azi de la voi. Originalitatea si gingasia lui mi-au adus raze de soare in aceasta zi innorata, meteorologic vorbind. Voi urma zi de zi sfatul din scrisoare si voi darui cu mesaj de suflet cel de-al doilea martisor. Va felicit pentru idee si initiativa. Cu drag, Augusta Lazarov “ – Augusta Lazarov

„A fost o piesa frumoasa, toti copiii au apreciat-o! Si parintii. Multumesc mult pentru acest proiect minunat!”“ – Cosmina Frincu (CSR & Sponsorship Manager, BRD – Groupe Société Générale)

„Cu ajutorul lui Dumnezeu, al Fundatiei Mereu Aproape si tuturor celor care isi lasa inima atinsa de durerea unei mame, Edisorul nostru va avea un viitor frumos si sanatos.“ – Ioana Dumitru – mama lui Eduard Dumitru (CAMPANIA VREAU SA AJUT)

„Fetita s-a operat in luna septembrie 2013, de retinopatie, in America, la clinica din Detroit, cu ajutorul Fundatiei Mereu Aproape! Va multumim din suflet pentru tot ce ati facut pentru noi! Traim un VIS! Operatiile la ambii ochi au fost o reusita! Va suntem recunoscatori toata viata!” “ – Mama Nicoletei Calin

„Ascensiunea Mariucai si tratamentul corespunzator nu se puteau realiza fara ajutorul dumneavoastra al tuturor, al Fundatiei Mereu Aproape care face lucruri minunate pentru multi copii cu probleme.“ – Neacsu Viorel – tatal Mariei Teodora (CAMPANIA VREAU SA AJUT)

„Tin să mulțumesc din suflet oamenilor care au donat bani la teledonul din decembrie 2008, organizat de Antena 1 îmreună cu Fundația „Mereu Aproape”. Vă asigur de faptul că am încredere dumnezeiască în dumneavoastră, cei de la Fundația „Mereu Aproape”, care prin eforturile pe care le faceți salvați viețile unor copii inocenți. Vă mulțumesc pentru că existați și vă doresc multă sănătate și multe reușite concretizate prin salvarea din ghearele morții a unor îngeri.“ – Moanță Sebastian Cristi, tatal Elenei – Mirela Moanță (TELEDON 2008)

„Va multumim foarte mult pentru ca ne-ati ajutat la salvarea fetitei noastre Szidonia, ca ati luptat pentru viata ei si ati lucrat foarte mult sa o ajutati sa ramana in viata, sa traiasca. Sunteti Ingerii nostri ei si ai nostri!“ – familia Gergely

„Va multumim din suflet pentru tot ceea ce a-ti facut pentru noi. Ati participat in mare parte la salvarea vietii copilului nostru si va ramanem vesnic recunoscatori pentru asta. Dorim multa sanatate tuturor persoanelor care au donat pentru Iannys, care acum este foarte bine si se bucura de toate clipele minunate ale acestei vieti. Nu va vom uita niciodata! “ – Andreea Rusu (mama lui Iannys Rusu)