Home Actiuni Aproape 150 de copii au beneficiat de campania Trimite un copil la...

Aproape 150 de copii au beneficiat de campania Trimite un copil la scoala!

Actiunea Fundatiei Mereu Aproape si-a dus la bun sfarsit scopul propus. Impreuna cu ambasadorul campaniei ”Vreau sa fiu demn”, stirista Ela Craciun, am reusit sa ajutam aproape 150 de copii sa inceapa scoala cu tot ceea ce este necesar pentru a obtine rezultate bune la invatatura. Micuti din toata tara au primit ghiozdane, rechizite, manuale si hainute pentru a parcurge cu demnitate noul an scolar.

Ela Craciun, ambasadorul Campaniei ”Vreau sa fiu demn” din care a facut parte si actiunea ”Trimite un copil la scoala” ne-a ajutat sa ducem rechizitele si hainutele mai multor familii nevoiase din Botosani, Calarasi, Bucuresti, Constanta, Caracal, Craiova, Galati, Mehedinti-Stingnita, Neamt, Teleorman-Rosiori, Suceava, Hunedoara. Actiunea s-a incheiat in satul Glodeanu Silistea, judetul Buzau unde peste 60 de micuti au primit cele necesare pentru a merge la scoala. Bucuria copiilor inclusi in aceasta actiune nu poate fi exprimata, insa pretuim gandurile si imbratisarile lor si stim ca EI au meritat orice efort. De fiecare data, cei mici i-au promis stiristei Ela Craciun ca vor lua numai note de 10.

”Am cunoscut oameni foarte frumosi care fac tot posibilul sa treaca peste problemele lor sa care vor sa traiasca demn. Am primit promisiuni de la copii ca vor lua multe note de 10, iar eu le promit la randul meu ca m voi interesa si voi urmari ca acest lucru sa se intample.” a declarat Ela Craciun.

”Trimite un copil la scoala” a fost o actiune a campaniei „Vreau sa fiu demn” desfasurata de Ela Craciun, ambasadorul campaniei, impreuna cu Fundatia „Mereu Aproape”. Copii mai putini norocosi care se pregatesc sa inceapa scoala vor fi ajutati sa primeasca rechizite, manuale si carti, astfel incat ghiozdanul lor sa fie pregatit cu tot ce trebuie pentru un an scolar plin de rezultate bune.

In acest sens, actiunea a fost sustinuta Diverta,  Editura All, Dechatlon, IMMAUCHAN si multe persoane care au dorit sa pastreze anonimatul. Manuale scolare, carti si materiale auxiliare, rechizite,  hainute si incaltaminte au ajuns la copii din toata tara care se afla in familii cu conditii precare dar care isi doresc sa traiasca demn.

Oricine poate ajuta si poate darui o bucurie unui seaman. Cazurile implicate in aceasta campanie sunt facute publice pe site-ul http://fundatiamereuaproape.ro/vreau-sa-fiu-demn/.