La un an de viață, Patrick are doar patru kilograme. S-a născut prematur și de aici au început toate problemele lui.
La naștere Patrick avea doar șapte sute de grame. Acum, la un an, cântărește cât un nou-născut sănătos. Probemele copilul s-ar datora faptului că mama sa a făcut tensiune și trombofilie, boli pe care nu a știut că le are în timpul sarcinii. Mama s-a internat cu el la Spitalul Marie Curie din capitală pentru că vărsa tot ce mânca. Medicii au căutat soluții să îl salveze pe Patrick, dar starea extrem de gravă a copilului le-a facut imposibilă sarcina. Când au văzut că salvarea nu vine de nicăieri, parinții au cerut ajutor pe internet.
,, Am reușit să strângem niște bănuți printr-un grup de mămici de pe Facebook’.Ca să putem să plecam cu Patrick sa aflam diagnosticul lui , am plecat cu el, ne-am internat la AKH Viena. Echipa medicală de la AKH Viena a stabilit că Patrick are nevoie de operație,dar înainte trebuie reinternat pentru stabilizare. Va trebui să fie ținut din nou pe perfuzii să ia în greutate, iar riscul este mare. Dacă nu facem această operație, nu va rezista mai mult de câteva luni, pentru că el face foamea. Costurile estimate pentru această operație sunt de aproximativ 10.000 de euro.” ne-a spus mama lui Patrick.
Puteți dona doi euro prin SMS la numarul 8848. Prin această donație, alimentați fondul de solidaritate al Campaniei “Vreau să ajut” din care vom acoperi nevoile medicale ale lui Patrick dar și ale altor copii.
*Suma alocată cauzei este de 2 Euro. Nu se percepe TVA pentru donațiile de pe abonament. În reţelele Telekom Romania Mobile şi Orange, pentru cartelele preplătite, TVA-ul a fost reţinut la achiziţionarea creditului.

CUM POŢI AJUTA
Un SMS de 2 EURO la numărul 8848 ar putea fi sfârșitul suferinței lui Patrick.
Nu se percepe TVA pentru donaţiile de pe abonament.
În reţelele Telekom Romania Mobile şi Orange, pentru cartelele preplătite, TVA-ul a fost reţinut la achiziţionarea creditului.
Pentru donaţiile de pe cartele preplătite, în reţeaua Vodafone utilizatorii nu plătesc TVA.
De asemenea, puteţi dona prin Telekom România, telefonie fixă, formând: 0 900 900 301– 10 euro/apel; 0 900 900 303 – 3 euro/apel; 0 900 900 305 – 5 euro/apel *Nu se percepe TVA.
Prin PayPal 
Sau direct, în conturile Fundaţiei Mereu Aproape, cu menţiunea “Patrick Neață”.
CIF 18212553:
în lei: RO 05 BRDE 450 SV 0729 533 4500
în Euro: RO 31 BRDE 450 SV 2376 153 4500
deschise la BRD GSG SMCC, cod SWIFT BRDEROBU