Irina are 10 ani și din clasa întâi se luptă cu o boală genetică gravă, trombofilia. Avea șapte ani când viața i s-a schimbat dramatic. Irina se simțea rău și mama ei a mers cu ea la medic. După analize amănunțite, a fost diagnosticată cu trombofilie severă cu trei mutaţii genetice. A moștenit afecțiunea de la mama ei. Irina este un copil deosebit care a luat premii naţionale şi internaţionale la pictură și poezie, însa este zi de zi macinata de suferință și de tratamentul costisitor pe care trebuie să îl facă. Irina luptă pentru visurile ei, dar ca să le poată îndeplini are nevoie de ajutor.
În fiecare zi fetița se expune la un foarte mare de de accidente vasculare si de infarct miocardic. Acestă boală nu se declanșează în general la copii și este singurul caz de acest fel din România. 
 Boala a debutat cu un accident vascular cerebral. Irina a fost internată în mai multe centre medicale din țară, însă tratamentele nu au prea funcționat. O speranță au găsit în Italia, unde merg de câțiva ani la tratament însă costurile sunt enorme pentru părinți.
Irina are nevoie de tramanent o dată la trei luni, un tratament care nu se poate face decât în Italia. Fac transfuzii de sânge cu factor de coagulare 5 și face intravenous anticoagulant. Am fost de patru ori până acum, însă costurile tratamentului se ridică la 9000-10000 euro la fiecare trei luni, nu am reușit să mai facem rost de această sumă.
Puteți dona doi euro prin SMS la numarul 8848. Prin această donație, alimentați fondul de solidaritate al Campaniei “Vreau să ajut” din care vom acoperi nevoile medicale ale Irinei dar și ale altor copii.
*Suma alocată cauzei este de 2 Euro. Nu se percepe TVA pentru donațiile de pe abonament. În reţelele Telekom Romania Mobile şi Orange, pentru cartelele preplătite, TVA-ul a fost reţinut la achiziţionarea creditului.

CUM POŢI AJUTA
Un SMS de 2 EURO la numărul 8848 ar putea fi sfârșitul suferinței Irinei
Nu se percepe TVA pentru donaţiile de pe abonament.
În reţelele Telekom Romania Mobile şi Orange, pentru cartelele preplătite, TVA-ul a fost reţinut la achiziţionarea creditului.
Pentru donaţiile de pe cartele preplătite, în reţeaua Vodafone utilizatorii nu plătesc TVA.
De asemenea, puteţi dona prin Telekom România, telefonie fixă, formând: 0 900 900 301– 10 euro/apel; 0 900 900 303 – 3 euro/apel; 0 900 900 305 – 5 euro/apel *Nu se percepe TVA.
Prin PayPal 
Sau direct, în conturile Fundaţiei Mereu Aproape, cu menţiunea “Irina Aldea”.
CIF 18212553:
în lei: RO 05 BRDE 450 SV 0729 533 4500
în Euro: RO 31 BRDE 450 SV 2376 153 4500
deschise la BRD GSG SMCC, cod SWIFT BRDEROBU