Cei 12 beneficiari direcți ai proiectului “Adoptă un Premiant”, toți copii cu rezultate excelente la învățătură, au primit lucrurile indispensabile continuării studiilor și activităților extrașcolare, pe care familiile lor nu și le permiteau. Elevii beneficiază acum de echipamente electronice (laptopuri, imprimante, telefoane mobile), echipament sportiv (biciclete, role, îmbrăcăminte sportivă), costume pentru activitățile artistice, cărți și dicționare specializate, asigurarea costurilor pentru cursurile sportive și artistice. Toate acestea au fost posibile datorită susținerii financiare oferite de compania RURIS beneficiarilor proiectului, susținere în valoare totală de 12.445 de euro.

Pentru o parte dintre acești copii, bucuria surprizelor primite a venit într-un loc special, cu un nume pe măsură. Dumbrava Minunată din cadrul Hotelului Caro a găzduit evenimentul, când 5 dintre cei 12 copii au zâmbit și au cântat cu fericire în glas, avându-I alături și pe părinții lor, iar unii dintre ei și pe frații mai mici.
Ce facem în acest moment este să le împlinim bucurii și să îi ajutăm să studieze în continuare pentru că au nevoie de această șansă și asta facem prin toată campania «Schimbă o viață». RURIS a adoptat 12 premianți. Le mulțumesc foarte mult pentru asta!”, a spus Alessandra Stoicescu, Președintele Fundației Mereu Aproape.
Colaborarea firmei RURIS cu Fundația Mereu Aproape în zona educației este deja tradiție, iar anul acesta echipa RURIS a marcat cei 25 de ani pe piața românească într-un fel care poate deveni model și pentru alte firme. Copiii, considerăm noi, sunt valoarea acestei societăți și, bineînțeles, cei care merită toată atenția noastră. Anul acesta, noi, RURIS, celebrăm performața și cum altfel puteam celebra performața decât îndreptându-ne către cei care fac performanță în România și răsplătindu-i”, a declarat Corina Gheorghe, Director Marketing și Comunicare RURIS.

 
Beneficiarii proiectului provin din familii modeste, cu resurse limitate, din București și din județele Botoșani, Brăila, Giurgiu, Ialomița, Olt, Sălaj, Tulcea, Vaslui.
Proiectul “Adoptă un Premiant” din cadrul campaniei “Schimbă o Viață” este dedicat premianților României, copiii care excelează, cu o ambiție rar întâlnită. Alături de prietenii săi, Fundația Mereu Aproape îi susține pentru a-și continua studiile și a ajunge acolo unde își doresc. Ei sunt elevii care, deși își fac temele fără greșeli, de cele mai multe ori îndură foamea sau merg la școală cu același ghiozdan rupt și peticit pe care l-au folosit și frații mai mari. Ei sunt și cei care, deși sunt tentați să renunțe la școală pentru a-și ajuta părinții în gospodărie, aleg să n-o facă și să finalizeze anul școlar, din nou, cu coroniță. Inițiată în 2013, campania “Schimbă o Viață” este destinată românilor care fac tot posibilul să trăiască demn, ai căror copii merg la școală și au rezultate bune la învățătură. Sunt români care nu se lasă doborâţi de greutăţile vieţii și copii care nu ştiu ce gust are ciocolata, ce este un televizor sau o ţară pentru că nu au avut, nu au văzut sau nu au străbătut.