Adina este o fetiță superbă de doi ani care de două luni trece prin chinuri nemărginite. Durerile cumplite de burtă au trimis-o la medic. Vestea că are o tumoră la rinichiul stâng a venit ca un trasnet. O veste la care nu se aștepta nimeni, și care a dat peste cap viața Adinei și a familiei sale. Mama a fost sfătuită de un medic să caute soluții pentru operația fetei în afara țării. Acolo, șansele ei s-au dovedit că sunt mai mari. Tratamentul post operator l-au început tot acolo și Adina mai are de făcut în Turcia, 32 de cure de chimio si radioterapie, tratament costisitor și imposibil de acoperit în întregime de părinți.
 ,,Am căutat soluții la indicația doamnei chirurg, ne-a spus că este foarte urgentcă oricând se poate rupe și diseminează în tot abdomenul . Trebuia să ajung repede să fie operată, șansa vindecării ei depinde de această operație. A făcut trei cure de chimioterapie și mai are nevoie de încă 22. Tratamentul e împărțit în două etape, una de 13 ședințe săptămânale din care au rămas 10 săptămanale. În a doua etapă, trebuie făcută câte o ședință la fiecare trei săptămâni. În acest moment nu mai este nevoie de foarte mult, de aproximativ 20.000 de euro, bani de care depinde viața Adinei și pentru care vă cere ajutorul.
Puteți dona doi euro prin SMS la numarul 8848. Prin această donație, alimentați fondul de solidaritate al Campaniei “Vreau să ajut” din care vom acoperi nevoile medicale ale Adinei dar și ale altor copii.
*Suma alocată cauzei este de 2 Euro. Nu se percepe TVA pentru donațiile de pe abonament. În reţelele Telekom Romania Mobile şi Orange, pentru cartelele preplătite, TVA-ul a fost reţinut la achiziţionarea creditului.
 

 
CUM POŢI AJUTA
Un SMS de 2 EURO la numărul 8848 ar putea fi sfârșitul suferinței Adinei.
Nu se percepe TVA pentru donaţiile de pe abonament.
În reţelele Telekom Romania Mobile şi Orange, pentru cartelele preplătite, TVA-ul a fost reţinut la achiziţionarea creditului.
Pentru donaţiile de pe cartele preplătite, în reţeaua Vodafone utilizatorii nu plătesc TVA.
De asemenea, puteţi dona prin Telekom România, telefonie fixă, formând: 0 900 900 301– 10 euro/apel; 0 900 900 303 – 3 euro/apel; 0 900 900 305 – 5 euro/apel *Nu se percepe TVA.
Prin PayPal 
Sau direct, în conturile Fundaţiei Mereu Aproape, cu menţiunea “Adina Mischie ”.
CIF 18212553:
în lei: RO 05 BRDE 450 SV 0729 533 4500
în Euro: RO 31 BRDE 450 SV 2376 153 4500
deschise la BRD GSG SMCC, cod SWIFT BRDEROBU