Unul dintre cei mai cunoscuţi medici din lume, specializat în tratarea malformaţiei hipospadias la copii, vine de două ori pe an şi în România să facă operaţii micilor pacienţi de la noi. Un loc pe lista de programare a doctorului egiptean se găseşte greu, dar şi mai greu se găsesc banii pentru operaţie. Părinţii unui băieţel de numai un an şi jumătate din Cluj fac un apel la noi toți. Copilul lor ar trebui operat luna viitoare dar au nevoie de sprijin. Adonis are de făcut doar două operații iar chirurgul care îl va opera este specializat în astfel de intervenții. Puteți dona 2 euro prin sms la numărul 8848. Alimentați astfel fondul de solidaritate al campaniei Vreau să ajut din care va fi ajutat Adonis dar și alti copii.
Statistic, unul din trei sute de băieţi se naşte cu hipospadias, o malformaţie genetică. Adonis a avut ghinionul să fie acest “unu”. Medicii români consultaţi i-au spus mamei că doar operaţia îl poate face pe Adonis un copil normal. Cu cât e mai mic, cu atat mai bine.  Neoperata, această malformaţie face din copilul vesel de azi un om matur mutilat fizic şi emoţional, izolat, de multe ori fără posibilitatea de a-şi întemeia o familie. Părinţii lui Adonis nu vor să se întample asta cu copilul lor.


Partea bună este că medicul despre care vorbește mama, egipteanul Ahmed Hadidi, vine şi în România de doua ori pe an, ca să opereze această malformaţie la copii. După ce au reuşit cu greu să prindă un loc pe lista de programări în luna februarie, părinţii lui Adonis au constatat că nu au cum să facă rost de banii necesari.
Adonis ar putea fi orice când va fi mare – medic, arhitect, magician sau pilot de formula 1.  Însă părinţii lui îşi doresc doar atât – să fie sănătos. Şi normal, ca toţi ceilalti copii.
Dacă doriți să îl ajutaţi pe ADONIS, puteţi dona în conturile Fundației Mereu Aproape, deschise la BRD, în lei şi în euro, cu numele „ADONIS MOLDOVAN”.
Românii din străinătate pot contribui la salvarea lui Adonis online sau prin Paypal menționând numele lui. Orice sumă contează!
 
Conturi Fundatia Mereu Aproape
CIF 18212553:
în lei: RO 05 BRDE 450 SV 0729 533 4500,
în Euro: RO 31 BRDE 450 SV 2376 153 4500
deschise la BRD GSG SMCC, cod SWIFT BRDEROBU>