Imagineza-ţi cum ar arata lumea daca toti am spune ajut eu. Câţi copii ar incepe o noua zi cu un zambet, cate familii ar incepe o noua viata, cate visuri mari s ar implini din gesturile noastre mici, puse unul langa altul.

”Se ocupă de copii, dar nu numai. Se ocupă de dorințele tuturor celor care cred că pe ei nu-i mai poate ajuta nimeni. Și din păcate, în România, sunt foarte multe cazuri care au nevoie de ajutor. Intră și tu pe ajuteu.ro și scrie o dorință. Sunt multe mesaje care încep cu ”Nu cred că e adevărat, dar încerc.”. Sunt multe mesaje simple, de genul… îmi dorec un brad pentru copilul meu, îmi doresc să fiu fericit și să fiți și voi, îmi doresc să se întoarcă iubitul meu la mine. Spune-mi tu, cine spune ”Ajut eu?”, a dezvăluit Sandra Stoicescu.

”Vreau să merg la munte cu familia”, ”Vreau să merg la un meci cu FCSB”, ”Vreau să vină tati mai repede ca să facă și casa”, sunt doar câteva dintre dorințele unor copii.

Gala Ajut eu!, prezentată în direct de Sandra Stoicescu, a marcat împlinirea primelor dorinţe din cadrul campaniei Ajut eu!. “Îmi doresc ca, imaginar, să ne punem o dorință în Copacul dorințelor și să preluăm din el dorința altcuiva, pe care s-o îndeplinim. Pentru că cel mai frumos cadou este dorința de a împlini dorințe, de a spune Ajut eu!”, a spus prezentatoarea galei, susținută din sală de soțul Sergiu Constantinescu și Sara, fetița lor de numai patru luni.

Pe tot parcursul galei, vedetele stației – printre care Simona Gherghe, Răzvan Simion și Dani Oțil, Ozana Barabancea, Aurelian Temișan, Cristi Iacob, Diana Munteanu, Cosmin Seleși, Liviu Vârciu, Șerban Copoț, Mihaela Călin, Olivia Păunescu şi mulţi alţii, prezente în sală, i-au îndemnat pe cei de acasă să se alăture campaniei Ajut eu! și să împlinească dorințe. Și chiar ele au ajutat la împlinirea unor dorințe care se înregistrau în timp real pe platforma ajuteu.ro, dorințe pe care Valentin Butnaru le aducea în atenția celor prezenți, pe tot parcursul galei. De asemenea, Ștefan Bănică s-a alăturat campaniei și, alături de colegii săi de trupă, a interpretat pe scena galei piesa “Până la cer”.

Mecanismul este foarte simplu. Platforma AJUTEU.RO este locul unde visurile se împlinesc. Aici, oricine poate să-şi pună o dorinţă sau să ajute la împlinirea alteia. Pentru că să primeşti şi să dăruieşti sunt bucuriile care leagă oameni

Pe 29 noiembrie, Sandra Stoicescu a găzduit prima gală a campaniei. Oricine vrea să ajute se poate implica. Mecanismul este simplu. Intraţi pe AJUTEU.RO si alegeţi o dorinţă de îndeplinit. Campania va ține 26 de zile, pentru că Antena 1 împlinește 26 de ani.

În Ajunul Crăciunului, campania „Ajut eu!” a împlinit noi dorințe

S-au scurs 26 de zile de când campania Ajut eu! a început să împlinească dorințe. Mii de oameni și-au spus povestea, poveste ce a fost întâmpinatã cu o mână de ajutor din partea Antenei 1, a telespectatorilor și a fundației Mereu Aproape.

„S-au scurs 26 de zile de când am început împreunã acest fenomen, care poartã numele Ajut eu!, 26 de zile cât cei 26 de ani de când suntem împreunã, mereu aproape de telespectatori”, a spus Sandra Stoicescu.

În Ajunul Crăciunului, Gala Ajut eu! a început cu o poveste cunoscută de către telespectatori, a Jenicăi Hâncu, din comuna Segarcea, o mamă cu trei copii născuți pe meleaguri străine, în Ecuador, pe care îi crește singură într-o casă sărăcăcioasă a unei rude. Dorința ei și a copiilor ei era una greu de realizat: o casă. Și au primit-o. Nea Mărin Barbu i-a oferit cheia unei case noi, prin intermediul Antenei 1, al generoșilor și al fundației Mereu Aproape.

Astfel, pe 24 decembrie telespectatorii au urmărit cum familia pășește pentru prima dată în casa pe care de acum înainte o vor numi acasă. În ea, visează să își clădească viitorul, iar, ceea ce părea nu de mult un vis, a început să capete formă: „Am lacrimi în ochi de bucurie. Am așteptat momentul acesta de mult și nu era zi în care copiii să nu mă întrebe când ne mutăm la casa noastră. Casa pe care mi-am dorit-o cel mai mult acum o am. Este o bucurie foarte mare și nu am cuvinte să vă mulțumesc!”, a spus aceasta.