În Ajun de Crăciun, un copil speră ca Moşul să îl găsească şi pe el, chiar dacă e departe de casă, în Turcia, într-un salon de spital. Nu vrea nici jucării, nici haine, nici dulciuri. Vrea doar să fie sănătos. Aproape toată viaţa Alexandru a trăit aşa, prin spitale, cu un diagnostic înfiorator – cancer. La cei 13 ani ai săi, cu o maturitate căpătată prea devreme, puştiul vă roagă sa îl ajutaţi să ducă bătălia până la capăt. Puteţi dona 2 euro prin SMS la numarul 8848. Alimentaţi astfel fondul de solidaritate al Campaniei „Vreau să Ajut”. Alexandru crede în minuni şi stie sigur că oamenii fac minunile. Mesajul pe care l-am primit de la el este copleşitor. Ascultaţi-l.


 
Cu fiecare pas pe care îl face, Alexandru se apropie de salvare. Acum trei luni, cu sprijinul oamenilor care au donat câte doi euro în fondul de solidaritate al campaniei Vreau sa Ajut, puştiul a ajuns într-o clinică din Istanbul.
Un copil în care abia mai pâlpaie viaţa se luptă să trăiască. Face asta de când avea doi ani. Atunci a fost diagnosticat cu neuroblastom la glandele suprarenale. A trecut prin intervenţii şi tratamente dureroase dar şi costisitoare, în Franţa. După zece ani de acalmie, cancerul a răbufnit iar Alex se luptă iar cu el, în Turcia.  Alexandru a uimit până şi doctorii cu forţa şi dorinţa lui de a se face bine. Mai e nevoie însă de multe tratamente şi terapii. Implicit, mai e nevoie de foarte mulţi bani. Pe care familia, epuizată de griji şi cheltuieli, nu-i mai are.
Dacă doriți să îl ajutaţi pe ALEX, puteţi dona în conturile Fundației Mereu Aproape, deschise la BRD, în lei şi în euro, cu numele „ALEX ENE”.
Românii din străinătate pot contribui la salvarea lui Mihail online sau prin Paypal menționând numele lui. Orice sumă contează!
 
Conturi Fundatia Mereu Aproape
CIF 18212553:
în lei: RO 05 BRDE 450 SV 0729 533 4500,
în Euro: RO 31 BRDE 450 SV 2376 153 4500
deschise la BRD GSG SMCC, cod SWIFT BRDEROBU>