De nouă luni, românii generoși sunt îngerii păzitori ai unui băiat care uimește lumea medicală din Turcia. Alexandru se încăpățînează și luptă împotriva unui cancer agresiv, iar încăpățînarea dă rezultate. Cu o operație foarte complicată la coloana vertebrală, cu o schemă extrem de dură de chimioterapie, cu dureri și reacții adverse greu de suportat și pentru privitori, Alex vrea să învingă neuroblastomul. Iar noi vrem să vă rugăm să îl susțineți în continuare pe Alexandru, să poată scăpa, definitiv, de boală! Printr-o donatie de 2 euro la numarul de sms 8848 alimentati fondul de solidaritate al campaniei “Vreau sa Ajut” din care va fi ajutat Alex dar si alti copii.
În septembrie anul trecut, Alexandru ajungea la Istanbul imobilizat pe targă, mai mult mort decât viu. Avea cancer, a doua oară în viața lui, și nu putea merge. Și așa, acest fenomen medical numit Alexandru continua să uimească. În cele nouă luni de când se află internat în Turcia, Alex a coborât și a revenit din Iad de mai multe ori.


După nouă luni de tratament, 30 la sută din celulele maligne au fost distruse complet. Pentru restul de 70 la sută, Alex a început un tratament și mai dur.
Dacă doriți să  îl ajutați pe Alexandru, puteţi dona în conturile Fundației Mereu Aproape, deschise la BRD, în lei şi în euro, cu numele „ALEXANDRU ENE”.

  • Românii din străinătate pot contribui online sau prin Paypal menționând numele ei. Orice sumă contează!

Conturi Fundatia Mereu Aproape
CIF 18212553:
în lei: RO 05 BRDE 450 SV 0729 533 4500,
în Euro: RO 31 BRDE 450 SV 2376 153 4500
deschise la BRD GSG SMCC, cod SWIFT BRDEROBU>