Pentru o fetiță din București, lupta cu boala a început din primul minut de viață și continuă și acum. Alexandra s-a născut cu extrofie de vezică și operația suportată la câteva ore de la venirea pe lume nu a rezolvat  nimic. Și poate lucrurile ar fi rămas așa dacă mama Alexandrei nu ar fi aflat întâmplător că în Serbia este un chirurg care repară cu succes copii cu aceeași boală. După un an de așteptare, Alexandra a fost acceptată și ea la operație. Acum rămâne să facă rost de banii necesari intervenției. Printr-o donatie de 2 euro la numarul de sms 8848 puteți să contribuiți la fondul de solidaritate al campaniei „Vreau sa Ajut” din care va fi sprijinită Alexandra dar și alți copii.
Ea este Alexandra. Matură, cuminte, responsabilă, îndrăgită de colegi, de profesori și foarte iubită de familie. S-a născut acum 13 ani la Maternitatea Giulești. Abia născută, Alexandra a fost transferată val-vârtej la spitalul Grigore Alexandrescu unde tatăl a primit vestea care l-a lăsat mut de durere.
Alexandra a răsturnat previziunile și a supraviețuit. A avut însă nevoie de o lună de spitalizare ca să mai ia în greutate și ca medicii să stabilească un tratament pentru fetița grav bolnavă. În fiecare an, Alexandra a mers la controale medicale periodice. La vârsta de șapte ani, a fost internată la spitalul Marie Curie din cauza unei infecții urinare.
La unul dintre controalele medicale anuale, mama Alexandrei a aflat de la o altă mămică de un chirurg sârb care face minuni în cazul extrofiei de vezică. După luni de așteptare, copila a fost acceptată la operație.
Alexandra are nevoie de 16.000 de euro pentru operație.
Dacă doriți să o ajutați pe Alexandra, puteţi dona în conturile Fundației Mereu Aproape, deschise la BRD, în lei şi în euro, cu numele „Alexandra Paduraru”.

  • Românii din străinătate pot contribui online sau prin Paypal menționând numele ei. Orice sumă contează!

Conturi Fundatia Mereu Aproape
CIF 18212553:
în lei: RO 05 BRDE 450 SV 0729 533 4500,
în Euro: RO 31 BRDE 450 SV 2376 153 4500
deschise la BRD GSG SMCC, cod SWIFT BRDEROBU>