Anii de liceu reprezintă una dintre cele mai frumoase perioade din viața unui om. Pentru Alexandra, ultimul an ca liceană este unul de foc. Termină școala în condiții de pandemie, se gândește la bacalaureat dar și că ar putea reuși, în sfârșit, să meargă singură. Fata are paralizie cerebrală și trebuie să facă o operație complexă dar costisitoare pentru care are nevoie de ajutor. Printr-o donatie de 2 euro la numarul de sms 8848 puteți să contribuiți la fondul de solidaritate al campaniei “Vreau să Ajut” din care va fi sprijinită Alexandra, dar și alți copii ori adolescenți

Chiar dacă sunt un copil cu dizabilități este important să încerc să mă integrez în societate pentru că dacă nu o fac eu, nu o face nimeni.  Oamenii fug oarecum de persoanele care au anumite probleme, dar cum am reușit până acum cred eu că o să reușesc în continuare.

Această gândire a Alexandrei nu poate decât să stârnească admirație. A dat piept cu durerea imediat după naștere, a făcut mai multe operații și de 16 ani face terapii care să o ajute să treacă prin viață. Și totuși zâmbește.

Terapiile au ajutat-o pe Alexandra dar acum este timpul pentru o operație grea. Chirugul care va face intervenția i-a promis fetei că va merge mult mai bine, va avea echilibru, iar diformitatea coloanei se va absorbi dupa operatie.

După operația făcută la patru ani, Alexandra a mers mai bine. Numai că problemele de sănătate și etapele de creștere i-au deformat coloana și picioarele. Nu are echilibru și nu poate merge singură. De aici nevoia unei noi, complexe și grele operații despre care chirurgul a dat asigurări că îi va face Alexandrei viața mai ușoară. Operația complexă aduce cu ea și o mare frică, aceea că familia nu va reuși să facă rost de banii necesari.

Dacă doriți să o ajutați pe Alexandra, puteţi dona în conturile Fundației Mereu Aproape, în lei şi în euro, cu numele „Alexandra Stan”.

  • Românii din străinătate pot contribui online sau prin Paypal menționând numele ei. Orice sumă contează!

Conturi Fundația Mereu Aproape

CIF 18212553:

Cont in lei: RO86BTRL000AJUTEU8848RON

Cont in Euro: RO32BTRL000AJUTEU8848EUR

Cod SWIFT: BTRLRO22

Ne poți ajuta să ajutăm donând 2 Euro prin SMS la numarul 8848*

În acest fel, alimentezi fondul de solidaritate al Campaniei Vreau să ajut, din care sprijinim financiar cazuri medicale pe care le vezi pe posturile tv ale Intact Media Group, pe acest site, pe Facebook sau nu le vezi deloc.

Numărul de SMS 8848 este dat Campaniei Vreau să ajut, de operatorii de telefonie mobilă Telekom Romania Mobile, Vodafone Romania și Orange si DigiMobil