Douăzeci de medici de diferite specializări s-au reunit la Timișoara ca să salveze o fetiță din Lugoj. Era septembrie, anul trecut. Efortul de atunci i-a dat copilei timp să poată învinge moartea. Alexandra are 12 ani și suferă de un sindrom extrem de rar care i-a provocat o malformație arterio-venoasă la față. Deși operată, copila are aproape zilnic sângerări din nas și din gură. Dacă medicii români au rezolvat 75 la sută din problema medicală, restul de 25 poate fi făcut în afara țării. Printr-o donatie de 2 euro la numarul de sms 8848 alimentati fondul de solidaritate al campaniei “Vreau sa Ajut” din care va fi ajutată Alexandra dar si alti copii.


La 12 ani, Alexandra ştie medicină de la mama ei, asistentă medicală la Serviciul Ambulanţă Timiş, de la medicii care au salvat-o şi din cunoaşterea bolii de care suferă. Sindromul Wyburn-Mason i-a provocat copilei o malformație arterio-venoasă în partea stângă a feței. Vasele de sange sunt ca un ghem.
Fetița de nota zece speră ca în curând să scape de sângerările care îi pun viața în pericol. Alexandra este așteptată cât mai repede la o mare clinică din Istanbul pentru o operație complexă.
Dacă doriți să o ajutați pe Alexandra, puteţi dona în conturile Fundației Mereu Aproape, deschise la BRD, în lei şi în euro, cu numele „ALEXANDRA MUSTATA”.

  • Românii din străinătate pot contribui la salvarea Alexandrei online sau prin Paypal menționând numele lui. Orice sumă contează!

Conturi Fundatia Mereu Aproape
CIF 18212553:
în lei: RO 05 BRDE 450 SV 0729 533 4500,
în Euro: RO 31 BRDE 450 SV 2376 153 4500
deschise la BRD GSG SMCC, cod SWIFT BRDEROBU>