La nici zece luni, un băiețel a trecut deja printr-o operație și se pregătește de alte două. Dacă părinții lui vor aduna banii pentru ele. Noi suntem, însă, siguri că vor reuși pentru că trăim într-o țară cu oameni generoși când vine vorba despre suferința celor mici. Alexandru este un puști vesel dar care s-a născut cu o malformație genitală și, neoperat, copilul riscă blocaj renal. Ca asta să nu se întâmple, îi putem fi cu toții alături. Printr-o donatie de 2 euro la numarul de sms 8848 puteți să contribuiți la fondul de solidaritate al campaniei “Vreau sa Ajut” din care va fi sprijinit Alexandru dar și alți copii. 
Alexandru s-a născut prematur și are în fișa de externare un lung șir de diagnostice. Hernia a fost deja operata dar suflul sistolic și hipospadiasul sunt pe lista părinților lui la capitolul “de vindecat”. Mobilizarea de acum a familiei este pentru malformația genitală a lui Alex.
Această boală nu-I dă voie organului genital să crească, poate face blocaj renal pentru că el n-ar putea urina corect, nu se știe pe unde urinează. Am descoperit această boală când l-am născut, la un interval de două săptămâni.
Așa că Angela și Daniel Ionete, ca toți părinții, au căutat cele mai bune soluții medicale pentru copilul lor. Și cei mai buni medici.
Intervenția va avea loc în două etape. Aceasta se face doar în Belgrad. Se practică și la noi în România dar cu operații în număr enorm de mare, au fost copii operați și de 11 ori. Și chiar dacă Alex ar fi operat de numai două ori aici, acasă, operația s-ar face în clinică privată la costuri mult mai mari decât la Belgrad. Așa că părinții speră să ajungă cu Alex în Serbia.  Sunt două operații, una pentru îndreptare, a doua pentru cosmetizare, această operație este, per total, 12 mii de euro.
Dacă doriți să il ajutați pe Alexandru, puteţi dona în conturile Fundației Mereu Aproape, deschise la BRD, în lei şi în euro, cu numele „Alexandru Ionete”.

  • Românii din străinătate pot contribui online sau prin Paypal menționând numele ei. Orice sumă contează!

Conturi Fundatia Mereu Aproape
CIF 18212553:
în lei: RO 05 BRDE 450 SV 0729 533 4500,
în Euro: RO 31 BRDE 450 SV 2376 153 4500
deschise la BRD GSG SMCC, cod SWIFT BRDEROBU>