Pentru o fetiță din județul Argeș, munca a devenit a doua sa natură încă de la vârsta de un an. Atunci, Ana Maria a fost diagnosticată cu tetrapareză spastică și de mai bine de șase ani muncește zilnic să poată merge. *** Terapiile au dat ceva rezultate și medicii i-au schimbat diagnosticul în dipareză spastică. Din păcate, Ana are acum nevoie de operație la coloană și, foarte probabil, și la picioare. Și cum în iunie este ziua ei de naștere și Ana vrea doar un cadou, să meargă singură, vă propunem să ne unim și să-I oferim acest dar. Printr-o donatie de 2 euro la numarul de sms 8848 puteți să contribuiți la fondul de solidaritate al campaniei „Vreau sa Ajut” din care va fi sprijinită Ana Maria dar și alți copii.
 “Să merg în picioare”, “Să merg singură”, aceste cuvinte au tot fost repetate de Ana în discuția cu echipa noastră care a vizitat-o pe copilă în localitatea natală. De dorința fetei știu părinții, colegii de școală, doamna învățătoare și tot satul.
Diagnosticul ei este diapareză spastică . Acesta a fost pus de doctori recent căci pe scrisoarea medicală a Anei de la un an de viață era trecut “tetrapareză”. Copila s-a născut premature, a avut hemoragie cerebrală și sângele din cutia craniană i-a afectat mersul și brațele.  Prin mii de ore de recuperare, astăzi, Ana Maria poate desena, poate scrie din ce în ce mai bine și poate face pași susținută.
Terapiile nu pot îmbunătăți mai mult viața fetiței. Ce i-o poate schimba radical în bine este rizotomia dorsală selectivă pentru care doctorul TS Park a acceptat-o deja pe Ana pe lista pacienților lui.
Dacă doriți să o ajutați pe Ana Maria, puteţi dona în conturile Fundației Mereu Aproape, deschise la BRD, în lei şi în euro, cu numele „Ana Maria Dumitrascu”.

  • Românii din străinătate pot contribui online sau prin Paypal menționând numele ei. Orice sumă contează!

Conturi Fundatia Mereu Aproape
CIF 18212553:
în lei: RO 05 BRDE 450 SV 0729 533 4500,
în Euro: RO 31 BRDE 450 SV 2376 153 4500
deschise la BRD GSG SMCC, cod SWIFT BRDEROBU>