Oricât de nedreaptă mai este uneori viața, cu toții încercăm să găsim în ea frumosul, binele și speranța. Asta face și Anastasia împreună cu familia ei, oameni care au trecut prin multe încercări dar care, totuși, nu renunță la zâmbet. Copila suferă de Sindrom Down, a trecut și printr-o operație la inimă, iar acum are nevoie de sprijin din cauza durerilor provocate de coloana deformată. Scolioza toraco-lombară de care suferă Anastasia o îndepărtează de toate progresele dobândite prin terapiile făcute de-o viață. Printr-o donatie de 2 euro la numarul de sms 8848 puteți să contribuiți la fondul de solidaritate al campaniei „Vreau să Ajut” din care va fi sprijinită Anastasia , dar și alți copii ori adolescenți.

”Povestea ei a început în 2006, am avut nenorocul să aflăm la naștere că are Sindrom Down, dar pe parcurs ne-am obișnuit cu situația aceasta și am luptat să fie cât mai bine. Puțin mai târziu am aflat că are și o malformație la inimă de care nu știam când am născut.”, ne-a spus mama Ananastasiei.

Anastasia face de când se știe kinetoterapie, logopedie, terapie senzorială, masaj și tot ce îi mai recomandă medicii. Și, din această muncă, evoluția în bine a copilei este sesizabilă.

În umră cu cinci ani, la un control ortopedic medicii au descoperit că Anastasia suferă de scolioză, corpul ei s-a deformat, are un umăr lăsat, începe să aibă probleme de respirație, iar acum este durerors pentru părinții ei să afle că are nevoie și de o operație. O operație de care Tatiana se simte îngrozită. A fost non-stop alături de copila ei încă de la naștere și a luptat să o vadă cât mai bine și fericită, dar gândul că fata mai are încă un prag de trecut o copleșește pe mama Anastasiei.

Familia Străchinariu a demonstrat de-a lungul timpului că împreună pot depăși orice greutate, însă, acum, iubirea lor necondiționată și determinarea sunt insuficiente.

Dacă doriți să o ajutați pe Anastasia, puteţi dona în conturile Fundației Mereu Aproape, în lei şi în euro

  • Românii din străinătate pot contribui online sau prin Paypal menționând numele ei. Orice sumă contează!

Conturi Fundația Mereu Aproape

CIF 18212553:

Cont in lei: RO86BTRL000AJUTEU8848RON

Cont in Euro: RO32BTRL000AJUTEU8848EUR

Cod SWIFT: BTRLRO22

Ne poți ajuta să ajutăm donând 2 Euro prin SMS la numarul 8848*

În acest fel, alimentezi fondul de solidaritate al Campaniei Vreau să ajut, din care sprijinim financiar cazuri medicale pe care le vezi pe posturile tv ale Intact Media Group, pe acest site, pe Facebook sau nu le vezi deloc.

Numărul de SMS 8848 este dat Campaniei Vreau să ajut, de operatorii de telefonie mobilă Telekom Romania Mobile, Vodafone Romania și Orange si DigiMobil