Un puști de trei ani și opt luni din Timișoara îndură boala rîzînd. Sociabil și jucăuș, Andrei suferă de tetrapareză spastică dar are o șansă la o viață independentă. Băiețelul a fost acceptat la o operație pusă la punct în ultimii 20 de ani de un celebru medic din Barcelona. Dorința părinților lui Andrei de a-și vedea copilul mergînd se poate realiza cu sprijin din partea noastră. Printr-o donatie de 2 euro la numarul de sms 8848 alimentati fondul de solidaritate al campaniei “Vreau sa Ajut” din care va fi ajutat Andrei dar si alti copii.


 
Andrei râde mai tot timpul și dacă ar putea merge, n-ar sta o clipă locului. Băiețelul a venit pe lume dintr-o sarcină normală, cu toate analizele făcute, dar după o cruntă suferiță îndurată în orele de naștere.
Spasticitatea dată de tetrapareză i-a furat lui Andrei primii trei ani de viață dar boala nu i-a învins pe părinții băiețelului. Mama, aproape în stare de negare, a început imediat investigațiile medicale, și-a dus copilul la recuperare și a căutat salvarea puiului ei. Așa a aflat de medicul Igor Nazarov din Spania care, de 20 de ani, ajută copii cu afectiuni cerebrale. Cu cât pleacă mai repede la operație și apoi la recuperare, cu atât Andrei are șanse să le îndeplinească mai curând părinților visul.
Dacă doriți să îl ajutați pe Andrei, puteţi dona în conturile Fundației Mereu Aproape, deschise la BRD, în lei şi în euro, cu numele „ANDREI MILITARU”.

  • Românii din străinătate pot contribui la salvarea lui Andrei online sau prin Paypal menționând numele lui. Orice sumă contează!

Conturi Fundatia Mereu Aproape
CIF 18212553:
în lei: RO 05 BRDE 450 SV 0729 533 4500,
în Euro: RO 31 BRDE 450 SV 2376 153 4500
deschise la BRD GSG SMCC, cod SWIFT BRDEROBU>