A venit momentul să mai facem o faptă bună. Și vă propunem ca împreună să ajutăm un băiat din Reșița să scape de durerile care îl macină de la doi ani și jumătate. Andrei are o boală care îi umple oasele de tumori benigne și îl poate aduce oricând în pragul altei fracturi. Pe prima a avut-o la vârsta de patru ani. Operațiile la picioare l-au legat de cârje și i-au deformat coloana. Urgența lui Andrei este acum să facă o operație complexă pentru scolioza și hipercifoza de care suferă. Printr-o donatie de 2 euro la numarul de sms 8848 să contribuiți la fondul de solidaritate al campaniei „Vreau sa Ajut” din care va fi ajutat Andrei dar si alti copii.
Andrei a suferit o fractură la vârsta de patru ani. Când și-a rupt piciorul, încă mai avea fixată de femur tija pusă de medicii din Timișoara care l-au operat după ce au găsit o tumoră. Părinții au făcut eforturi financiare uriașe doar ca băiatul să scape de dureri. Au consultat medici din România, Ungaria, Austria și Belgia dar nimeni nu a avut o soluție unică și bună. Așa a ajuns băiatul cu piciorul drept mai scurt cu 13 centimetri decât stângul și cu spatele deformat. Pentru spate, medici italieni din Rizzoli i-au vorbit lui Andrei doar despre riscurile operației și l-au sfătuit să poarte corset.
Andrei este copilul familiei Radu din Reșita, o familie pentru care copiii reprezintă împlinirea unui cuplu. Pentru Karina, mama lui Andrei, sarcina a fost fără probleme.iar Andrei s-a născut sănătos.
 Din cauza durerilor de picior, la doi ani și jumătate, Andrei a fost operat prima data la Timișoara și I s-a pus tijă. Laa patru ani și-a rupt piciorul. Avea încă tija fixată de femur. De aici a început lungul șir al problemelor medicale și al consultării mai multor medici din Ungaria, Belgia, Austria și București. Astăzi, la 14 ani de la primele semne ale bolii, Andrei este dependent de părinți și de cârje dar înconjurat de foarte multă iubire.
Operațiile suferite și creșterea i-au lăsat lui Andrei piciorul drept cu 13 centimetri mai scurt decât stângul. Iar diferența i-a provocat o altă problemă medicală.
Medicii itlaieni din Rizzoli care l-au consultat pe Andrei au vorbit despre riscurile operației la coloană, despre amanarea ei și i-au recomandat băiatului să poarte corset. Dar corsetul este o soluție de avarie. Scolioza și hipercifoza lui Andrei au nevoie de o operație complexă care le impune medicilor să stea în sală mai bine de zece ore. Iar părinților să găsească o soluție financiară.
Dacă doriți să o ajutați pe Andrei, puteţi dona în conturile Fundației Mereu Aproape, deschise la BRD, în lei şi în euro, cu numele „Andrei Radu”.

  • Românii din străinătate pot contribui online sau prin Paypal menționând numele ei. Orice sumă contează!

Conturi Fundatia Mereu Aproape
CIF 18212553:
în lei: RO 05 BRDE 450 SV 0729 533 4500,
în Euro: RO 31 BRDE 450 SV 2376 153 4500
deschise la BRD GSG SMCC, cod SWIFT BRDEROBU>