La nici patru ani, o fetiță din Vâlcea are nevoie de oameni cu inimă mare pentru ca doctorii să i-o repare pe a ei. În spatele voioșiei și al jocului, stă o inimă care bate prea repede, iar fata trebuie operată cât mai urgent. De mai bine de o jumătate de an, părinții lui Annais se roagă ca starea fetiței să nu se agraveze cât timp ei caută să adune banii necesari intervenției chirurgicale. Îi putem ajuta împreună. Printr-o donatie de 2 euro la numarul de sms 8848 puteți să contribuiți la fondul de solidaritate al campaniei „Vreau să Ajut” din care va fi sprijinită Annais, dar și alți copii ori adolescenți 

Annais are trei ani și jumătate. Atât ea, cât și sora ei geamănă, Amalia, au primit nota zece la naștere și nu au avut niciodată probleme de sănătate. Nimic nu dă de bănuit că dincolo de muntele de veselie stă un copil bolnav care are nevoie urgentă de solidaritate și de generozitate.

”Annais a fost diagnosticată cu DSA tip OS, defect septal atrial. Avea 2 ani și 11 luni când am aflat pentru ca nu mi-a dat nciodata de inteles ca ea sa aiba o problema atat de grava.  Domnul doctor mi-a spus că trebuie operată de urgență. Șase luni mi-au dat atunci, că e recomandat ca ea să fie operată. Asta fiind pe 24 februarie.”, a spus mama micuței.

Diagnosticul care a răvășit liniștea familiei a venit pe neașteptate, când fetița a ajuns la spital după o toxiinfecție alimentară. La un prim consult, medicul a constatat că inima lui Annais bate mult prea repede din cauza unei malformații congenitale, o comunicare anormală între cele două atrii.

Georgiana a luat la rând toate clinicile să caute medicii dispuși să o salveze pe Annais. Intervenția costă mult peste puterile sale. Cele șase luni în care i s-a recomandat să fie făcută operația s-au scurs deja, iar mama se teme acum că orice joacă i-ar putea fi fatală fetiței.

”E teamă în fiecare zi, că poate să stea lângă mine în pat și să o văd că nu mai poate să respire”

Pentru ca inima lui Annais să bată normal, familia are nevoie de șapte mii de euro, bani pe care nu i-ar putea strânge prea curând. Tot ce au agonisit cei doi părinți după ce au trudit pe câmpurile din Olanda s-au terminat după primele consultații iar starea copilei și pandemia nu i-au mai lăsat pe părinții lui Annais sa mai plece la muncă în străinătate.

Dacă doriți să o ajutați pe Annais, puteţi dona în conturile Fundației Mereu Aproape, în lei şi în euro, cu numele „Annais Prundaru”.

  • Românii din străinătate pot contribui online sau prin Paypal menționând numele ei. Orice sumă contează!

Conturi Fundația Mereu Aproape

CIF 18212553:

Cont in lei: RO86BTRL000AJUTEU8848RON

Cont in Euro: RO32BTRL000AJUTEU8848EUR

Cod SWIFT: BTRLRO22

Ne poți ajuta să ajutăm donând 2 Euro prin SMS la numarul 8848*

În acest fel, alimentezi fondul de solidaritate al Campaniei Vreau să ajut, din care sprijinim financiar cazuri medicale pe care le vezi pe posturile tv ale Intact Media Group, pe acest site, pe Facebook sau nu le vezi deloc.

Numărul de SMS 8848 este dat Campaniei Vreau să ajut, de operatorii de telefonie mobilă Telekom Romania Mobile, Vodafone Romania și Orange si DigiMobil