FUNDAȚIA MEREU APROAPE SPRIJINĂ REFUGIAȚII DIN UCRAINA

În aceste momente dramatice pentru poporul ucrainean, ne unim forțele pentru a-i ajuta pe refugiați și pe copiii lor. Îi poți ajuta și tu, alături de noi, pe cei care au fost nevoiți să lase totul în urmă, să plece din propria țară pentru a-și salva viața, copiii, familia. 

Sunt momente atât de dificile, încât doar acțiunile de sprijin pot face ceva, și mai puțin vorbele. În timp ce ne mobilizăm cu toții pentru copii, îmi amintesc, totuși, cuvintele „doamnei de fier” a Israelului, născută în Kiev, Golda Meir: „Putem elimina războiul doar dacă iubirea pentru copii este mai presus decât ura față de dușmani.”

Mărturia suferinței copiilor este în ochii lor sinceri și doar iubirea, sprijinul real și protejarea lor în această dramă în derulare pot ajuta cele mai fragile victime ale războiului. – Alessandra Stoicescu, Președinte Fundația Mereu Aproape

Suntem Uniți pentru copiii războiului”. Împreună cu Antena 1 și cu tine, venim în ajutorul copiilor ucraineni. Aproape 23.000 de minori de naționalitate ucraineană se află în momentul de față pe teritoriul României, peste 5.000 dintre ei având vârste mai mici de 5 ani. La solicitarea autorităților, vom cumpăra lucruri de strictă necesitate pentru acești copii, care vor ajunge la ei în cel mai scurt timp.